Gündem Kemal Kılıçdaroğlu, bozkurt işareti yapan gençlerle selfie çekti

Kemal Kılıçdaroğlu, bozkurt işareti yapan gençlerle selfie çekti

Paylaş
Kemal Kılıçdaroğlu, bozkurt işareti yapan gençlerle selfie çekti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hasta ziyareti için gittiği Ankara Medikal Park Hastanesi'nde ülkücü gençlerin selfie isteğini kırmadı

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Mersin İl Kongresi öncesi salon dışında bekleyenlere seslendi.

Erdoğan'ın konuşma sırasında yaptığı bozkurt işareti gündem oldu. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal ise konuyla ilgili, "Cumhurbaşkanımız AK Parti'nin Rabiamızı sayıyordu. Kadraja da öyle bir görüntü girdi benim gördüğüm. Ben Cumhurbaşkanımıza öyle bir işaret yaptınız mı diye sormadım. Lütfi Elvan Bey de orada Rabia işareti yapıyordu. Rabiayı sayarken bir görüntü oluştu ama ben Genel Başkanımıza, Cumhurbaşkanımıza bozkurt işareti mi yaptınız diye sormadım." ifadelerini kullandı


BOZKURTLU SELFİE


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da bir hasta ziyareti sırasında kendisinden selfie talep eden gençlerin isteğini kırmadı. Bozkurt işareti yaparak fotoğraf çekilen gençlere tebessümle poz veren Kemal Kılıçdaroğlu, hasta ziyaretinin ardından hastaneden ayrıldı.


Erdoğan'ın bozkurt işaretine AK Parti'den açıklama

TURHAN ÖZGÜNER'İN EŞİNİ ZİYARET ETTİ


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Medical Park Ankara Hastanesi’nde yatan 24. dönem CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner ve 3. dönem CHP Mersin Milletvekili Turhan Özgüner’in eşi Fatma Rukiye Özgüner’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.



Medical Park Ankara Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Engin Önalan’ın karşıladığı Kılıçdaroğlu’na beraberinde CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin eşlik etti. Medical Park Ankara Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Engin Önalan’dan hastalar hakkında detaylı bilgi alan Kılıçdaroğlu, hastane yetkililerine başarılı operasyon ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.


Son dakika: Erdoğan bozkurt işareti yaptı


Ziyaret sonrası aynı katta yatmakta olan diğer hastaları da ziyaret eden Kılıçdaroğlu, çıkışta hastane personeli ve hasta yakınlarının fotoğraf çekilme isteklerini geri çevirmedi.