Türkiye (Son Dakika) Kemiklerinden tespit edildi

Kemiklerinden tespit edildi

Paylaş
Kemiklerinden tespit edildi

Kırklareli'de, ağıla giderken kaybolan zihinsel engelli kadının babası tarafından bulunan ve inceleme için İstanbul'a gönderilen kemiklerin, kayıp Kader Ercan'a ait olduğu belirlendi

Alınan bilgiye göre, kemiklerin, Üsküp beldesine bağlı Yündolan köyü Karaağaç Deresi mevkisindeki ağıla giderken kaybolan Ercan’a ait olduğu ailesine bildirildi.

Haberin Devamı

Anne Resmiye Ercan, yaptığı açıklamada, kızının kazağını koklayarak hasret gidermeye çalıştığını söyledi. Kızının artık dönmeyeceğini bildiğini belirten Ercan, kızını öldüren kişilerin bulunmasını istedi. Kızını çok özlediğini ifade eden Ercan, "Kızım gelecek diye hep bekledim. Acı haberi bugün aldık. Çok zor şeyler. Ne istediler benim evladımdan. Nasıl oldu bilmiyoruz. Kızımın yokluğunu elbiselerini koklayarak gidermeye çalışıyorum" diye konuştu.

Baba Refik Ercan ise 3 Kasım Pazar günü ağılın yakınlarında kemik parçaları bulduğunu ve bunları jandarmaya teslim ettiğini, kemiklerin kızına ait olduğunu bugün öğrendiğini kaydetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ailesi, 14 Ağustos 2013’te, Karaağaç Deresi mevkisindeki ağıla giden Kader Ercan’dan bir daha haber alamamış ve olayı jandarmaya bildirmişti. Kırklareli Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile jandarma ekipleri, bölgede birçok kez arama yapmış ancak Ercan’a ulaşamamıştı. Baba Refik Ercan, 9 Kasım’da ağılın yakınında gezerken bazı kemikler bulmuş ve kemikler incelenmek üzere İstanbul’a gönderilmişti.

Haberin Devamı

AA