Spor Kendi kalesini vuranlar

Kendi kalesini vuranlar

Paylaş
Kendi kalesini vuranlar

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta geride kalırken, 7 takımdan 9 futbolcu gol atılacak kaleleri şaşırdı

Mersin İdmanyurdu, Medical Park Antalyaspor, Ankaragücü, Eskişehirspor, Beşiktaş, Trabzonspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular, 11 haftalık süreçte adeta rakip takımlara çalıştı.

ANTALYASPOR VE MERSİN İY 2'ŞER GOL ATTI

Medical Park Antalyaspor ve Mersin İdmanyurdu’ndan 2’şer futbolcu kendi filelerini havalandırma şanssızlığı yaşarken, bu ekipler listenin ilk sırasında yer aldı.

Mersin İdmanyurdu’ndan Joseph Baum ve Andre Moritz, Medical Park Antalyaspor’dan da Veselin Minev ve Deniz Barış, bu alanda takımlarını ilk sıraya taşıdılar.

Ligde geçen hafta Mersin’de oynanan Mersin İdmanyurdu-Trabzonspor maçında her iki takımdan da oyuncular kendi kalesine gol kaydetti.

Ev sahibi ekipten Andre Moritz, Trabzonspor’dan da stoper Giray Kaçar kalelerine gol atarak, maçın skorunu belirleyen isimler oldular.

3 BİNİNCİ GOL KENDİ KALESİNE

Kendi kalesini şaşıranlar arasında Ankaragücü’nden Jan Rajnoch’un, Galatasaray maçında kalesine gönderdiği gol, bunlar arasında "en ilginci" değeri kazandı.

Başkent’te oynanan Ankaragücü-Galatasaray karşılaşmasında sarı-kırmızılı ekibin 3000’inci golünü, 12. dakikada sarı-lacivertli ekipten Rajnoch ağlara göndererek, bu vuruşuyla ilginç bir gole imza attı.

"Dört büyük"ler olarak adlandırılan kulüpler arasında sadece Trabzonspor ve Beşiktaşlı futbolcular kalelerini şaşırdı.

Trabzonsporlu Giray Kaçar, Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda yapılan maçta, Beşiktaşlı Egemen Korkmaz da Ankara’daki Gençlerbirliği maçında kalelerine gol atarak takımlarının puan kaybetmelerine neden oldular.

Bu arada, Fenerbahçe ve Galatasaraylı futbolcular ise şu ana kadar kendi kalelerine gol atma şanssızlığı yaşamadı.

Haberin Devamı