Magazin Kerimcan Durmaz'ın Okan Kurt'la konuşmasına Demet Akalın'dan yasak mı geldi?

Kerimcan Durmaz'ın Okan Kurt'la konuşmasına Demet Akalın'dan yasak mı geldi?

Paylaş
Kerimcan Durmaz'ın Okan Kurt'la konuşmasına Demet Akalın'dan yasak mı geldi?

DJ Kerimcan Durmaz, boşandıktan sonra maddi ve manevi destek olduğu yakın dostu Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt'la görüşmediklerini söyledi

Apandisit ameliyatı olan Kerimcan Durmaz, günler sonra sahne aldı. Yakın dostu Demet Akalın'ın boşanmasıyla alakalı konuşan Kerimcan Durmaz, Okan Kurt'la hiç görüşmediğini söyledi.

Haberin Devamı

'DENK GELİRSEM KONUŞURUM'

Kerimcan Durmaz, muhabirlerin ''Okan Kurt ile görüştünüz mü?" sorularına "Maalesef görüşemedik. Okan abi benim çok sevdiğim bir abim. Henüz onunla konuşamadım ama bir yerde mutlaka denk gelirsem konuşurum." diyerek yanıt verdi.

'DEMET ABLAYA MADDİ VE MANEVİ DESTEK OLMAYA ÇALIŞTIM'

Yakın dostu Demet Akalın'ın Okan Kurt'tan boşanmasıyla ilgili konuşan Kerimcan Durmaz, "Demet abla zor dönemler geçirdi. Ben de her konuda onun yanında olmaya çalıştım. Hem maddi hem de manevi. Kendisi bahsettiği için dile getirdim. Yoksa ben asla dile getirmedim." dedi.

'YARDIMCI OLDUĞUM İÇİN ELEŞTİRİLDİM'

Evine icra gelen Demet Akalın'a yardımcı olduğu için eleştirilen Kerimcan Durmaz, "İnsanlar dedi 'niye Demet Akalın'a yardım ediyorsun da ihtiyaç sahiplerine yardım etmiyorsun' diye yorumlar yazınca rahatsız oldum. Onlar söylenecek şeyler değil, Allah ile benim aramda." dedi.

Haberin Devamı