Gündem Kılıçdaroğlu cenaze törenlerine katılmak için Malatya'da

Kılıçdaroğlu cenaze törenlerine katılmak için Malatya'da

Paylaş
Kılıçdaroğlu cenaze törenlerine katılmak için Malatya'da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin cenaze törenlerine katılmak üzere eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile Malatya'ya geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki terör saldırısında hayatlarını kaybeden İl Gençlik Kolları üyelerinin ailelerine taziye ziyaretinde bulunmak amacıyla Malatya'ya geldi. Malatya Erhaç Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı ve Adalet Bakanı ile ilgili istifa talebini yineledi.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu, “Sayın Ahmet Davutoğu da aktardı, kamuoyuyla da paylaşıldı, bu olay cumhuriyet tarihinin en acı olayıdır. Bu işin bir siyasi sorumlusunun olması lazım. ‘Önlemleri aldık’, nerede aldınız önlemleri? Patlamanın olduğu yer de değil de başka yerde önlem alınmış. Bu kadar dar düşünen bir kişinin bakanlık koltuğunda oturması doğru değil” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu daha sonra saldırıda hayatını kaybeden CHP Malatya Gençlik Kolları Üyesi Eren Akın'ın merkez Yeşilyurt ilçesinde yaşayan ailesini ziyaret etti.