Siyaset Kılıçdaroğlu: Tüzük kurultayını toplayacağız
Paylaş
Kılıçdaroğlu: Tüzük kurultayını toplayacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinde olağanüstü tüzük kurultayı girişimine ilişkin, "Tüzük kurultayını toplayacağız. Hukuk neyi öngörüyorsa onu yapacağız hiç kimse meraklanmasın" dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinde olağanüstü tüzük kurultayı girişimine ilişkin, "Tüzük kurultayını toplayacağız. Hukuk neyi öngörüyorsa onu yapacağız hiç kimse meraklanmasın" dedi.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda düzenlenen AKP’den CHP’ye katılım töreninin ardından gazetecilerin, olağanüstü tüzük kurultayına ilişkin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin kurultay yapmak isteyen CHP’lilerin yeterli imza sayısına ulaştıklarını belirterek, "İmzalar elinize ulaştığı an izleyeceğiniz yol nedir?" şeklindeki sorusu üzerine, "Çok basit. Gereğini yapacağız, tüzük kurultayını toplayacağız. Ne telaşlanacak bir şey var, ne de başka bir şey. Hukuk neyi öngörüyorsa onu yapacağız hiç kimse meraklanmasın" dedi. Tüzük kurultayı için imza toplayanları, "parti içi muhalif" olarak görmediğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Eğer tüzükte partililerimizin böyle bir hakkı varsa o hakkın kullanılması doğaldır" diye konuştu.

Haberin Devamı