Siyaset Kılıçdaroğlu'na ayakkabı attılar
Paylaş
Kılıçdaroğlu'na ayakkabı attılar

Ankara'da emeklilerin sorunları ve çözüm önerileri konulu toplantıya katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ayakkabı fırlatıldı. Ayakkabı Kılıçdaroğlu'na isabet etmedi. Saldırgan salondan çıkarıldı

Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da emeklilerle yaptığı toplantı sırasında ayakkabılı saldırıya uğradı. Fırlatılan ayakkabı Kılıçdaroğlu'na isabet etmedi. Pretostocu "Bu sistemin Allah belasını versin. Babam sigortasız çalıştırılıyor" diye bağırdı.Kılıçdaroğlu'nun "Akıl sağlığı yerinde değil" dediği saldırgan salondan çıkarıldı.

Haberin Devamı

Eylemcinin attığı ilk ayakkabıyı Mehmet Bekaroğlu engelledi. Yoksa Kılıçdaroğlu'nun kafasına gelecekti. Güvenlik görevlileri müdahale ederken de, eylemci ikinci ayakkabısını da fırlattı. Bu da isabet etmedi ama bir CHP'liye denk geldi ayakkabı.

KILIÇDAROĞLU KORUMALARINI UYARDI

Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine ayakkabı fırlatan kişiye korumaların sert müdahalede bulunmaması yönünde uyarıda bulundu.

PROTESTOCUNUN ADI YUNUS EMRAH SERMET

CHP liderine ayakkabı fırlatan kişinin adı Yunus Emrah Sermet. İddiaya göre Sermet’in babası CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak’ın kardeşine ait bir kimya fabrikasında çalışırken geçirdiği iş kazasında vücudunun yüzde 65'inin yandı. Ancak kendisine sahip çıkılmadığı gerekçesiyle bu protestoda bulunduğu öğrenildi. Sermet’in bu şikayetini toplantıdan önce CHP’lilere ilettiği de ileri sürüldü.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer25598","25598","201501","25598-239354.jpg","1", "0","Kılıçdaroğlu'na ayakkabı attılar");


Yunus Emrah Sermet