Gündem Kiralık Aşk'ın Koriş'i Onur Büyüktopçu da Nice'teydi

Kiralık Aşk'ın Koriş'i Onur Büyüktopçu da Nice'teydi

Paylaş
Kiralık Aşk'ın Koriş'i Onur Büyüktopçu da Nice'teydi

Kiralık Aşk'ın Koriş'i Onur Büyüktopçu da Franda Nice'deki terör saldırısında sevgilisiyle birlikte oradaydı

Fransa'nın Nice kentinde 14 Temmuz Fransa Ulusal Günü kutlamaları sırasında meydana gelen terör saldırısında 84 kişi hayatını kaybetti. ‘Kiralık Aşk’ dizisinde Koriş karakterine hayat veren oyuncu Onur Büyüktopçu da dünyayı sarsan saldırı sırasında oradaydı.

Haberin Devamı

Olay anında menajeri ile telefonla konuşan Büyüktopçu, “İnsanları tarıyorlar, yanımızda ölüyorlar eve sığınacağız gidemiyoruz” dedikten sonra telefonu kapattı.

OLAYDAN BİR DAKİKA ÖNCE ORADAYDI

Ünlü oyuncu olaydan bir dakika önce oradaymış… Oteline dönmek üzereyken terör olayların gerçekleştiğini söyleyen Büyüktopçu’nun menajeri, ünlü oyuncunun oldukça tedirgin olduğunu söylüyor.
Menajerinin Konsolosluğa yönelttiği oyuncu, bugün 21.40 uçağı ile İstanbul’a dönüyor. Ünlü oyuncu menajerine şehirde büyük bir kaosun olduğunu ve havalimanında kargaşa yaşandığını aktarmış.
İLK ÇIĞLIKTAN SONRA…
Nice’te dün gerçekleşen terör saldırılarında orada olan ünlü oyuncu NTV’ye bağlanarak yaşadıklarını anlattı. İlk çığlığı duyduktan sonra olayların 10-15 dakika sürdüğünü anlatan Büyüktopçu, o esnada sokakta olduğunu ve daha sonra panikle evlerinin yolunu tuttuğunu söyledi.
“BEN İYİYİM”
Hayranları tarafından merak edilen Büyüktopçu, bir de Instagram hesabından iyi olduğunu belirtti ve terörü lanetledi.
SÖZCÜ
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer46745","46745","201607","46745-.jpg","1", "0","Kiralık Aşk'ın Koriş'i Onur Büyüktopçu da Nice'deydi");

Haberin Devamı