Alışveriş - Moda Kirpikleriniz kanatlansın
Paylaş
Kirpikleriniz kanatlansın

Saniyeler içinde çarpıcı bakışlar, süper-dolgun kirpikler bir fırça darbesi uzaklıkta! Smashbox SuperFan Fanned-Out maskara, kirpiklerinize mükemmel dolgunluk, ve uzunluk kazandırır..

Saniyeler içinde çarpıcı, süper-dolgun kirpikler bir fırça darbesi uzakta! Smashbox SuperFan Fanned- Out maskara, kirpiklerinize mükemmel dolgunluk ve uzunluk kazandırır. 12 saat kalıcı maskaramızı daha dolgun, çarpıcı ve uzun kirpikler için üst üste uygulayarak fotoğraf setlerinde panoramik bir kirpik görünümü yakalayabilirsiniz. Profesyoneller tarafından kirpiklere daha belirgin ve daha dolgun bir görünüm vermek için özel olarak geliştirilen süper-siyah formül sayesinde topaklanma, akma ve ağırlık yapmadan seksi bakışlara ulaşamak artık çok daha kolay!

Sıkı ve özel olarak geliştirilen çift taraflı kılları sayesinde bütün kirpiklere 360° ulaşım sağlar. Bu eşsiz ikili kombinasyon ve stili sayesinde kirpiklerinize dipten uca kadar sahip olduğunuzu farkında olmadığınız bir uzunluk kazandırır. Kısacık üst kirpikleriniz ve ulaşılması zor, köşelere saklanan alt kirpikleriniz de dahil olmak üzere her bir kirpiğe ulaşır.


STÜDYO İPUÇLARI


Üst kirpiklerinize bir kat uygulayarak başlayın, sonra dipten uca doğru süpürerek maksimum dolgunluğu elde edebilirsiniz. Always On Likit Eyeliner ile kullanıldığı zaman ise sonuç göz kamaştırıcı olacaktır.


Haberin Devamı