Magazin Kısmetse Olur'da Gözde'den Tankut'a çirkin hareket!

Kısmetse Olur'da Gözde'den Tankut'a çirkin hareket!

Paylaş
Kısmetse Olur'da Gözde'den Tankut'a çirkin hareket!

Kısmetse Olur 3 Mart Cuma yayınlanacak olan yeni bölümde, Sevgican ve kemal arasında tansiyon yükseliyor. Ardından Tankut ve Gözde arasında tartışma yaşanıyor. Gözde'nin Tankut'a yaptığı çirkin hareket uzun süre konuşulacağa benziyor

Kısmetse Olur'un bugün yayınlanacak olan bölümünde sinirler yine geriliyor.

Kemal ve Sevgican arasında beklenmedik bir tartışma çıkıyor. Bir anda Kemal'e yükselen Sevgican'ı bu denli kızdıran şey ne? Kemal, onu nasıl sakinleştirecek?

Gözde ise 'Tankut gel buraya' diyerek çirkin bir hareketle Tankut'u yanına çağırıyor. Peki Gözde'nin Tankut'u uyardığı konu ne?

Tankut'la sert bir konuşma yapan Gözde, ne demek istiyor. Tankut'u neden uyarma gereği duyuyor?

Damat adaylarından Onur'un babası ziyarete geliyor.



KISMETSE OLUR'DA DÜN NELER OLDU?


Kısmetse Olur'un dün yayınlanan bölümünde Aycan'ın ayrılmasıyla zor anlar yaşayan Onur eski Sevgilisinin eşyalarını topladı. Onur Aycan'ın eşyalarını toplarken zor dakikalar geçirdi.


Kısmetse Olur'da Aycan ile ilgili şok gelişme



Diğer bir yandan da Tuğçe ile sık sık tartışan Akın, hoşlandığı kadının kendisini sevip sevmediğini anlayamadığını belirterek gözyaşlarına boğuldu. Evdeki tepkisizliği ve Akın’a olan tutumu da zaman zaman eleştiri konusu olan Tuğçe, 'Halka mı oynuyor yoksa sevgisini yeterince belli edemiyor mu?' sorusuna maruz kaldı.


Yağmur ve Farima arasında Onur kavgası!

Haberin Devamı