Magazin Kısmetse Olur'da kimler elendi? Kısmet Olur'da eleme şoku ardı ardına yaşandı!

Kısmetse Olur'da kimler elendi? Kısmet Olur'da eleme şoku ardı ardına yaşandı!

Paylaş
Kısmetse Olur'da kimler elendi? Kısmet Olur'da eleme şoku ardı ardına yaşandı!

Kısmetse Olur'da nefes kesen anlar yaşandı. Kısmetse Olur fragmanlarında yeni bölümde tansiyonun yüksek olacağı belliydi fakat kimse böyle bir elemenin yaşanacağını tahmin edemiyordu. Kısmetse Olur yarışmasının popüler isimlerinden biri dün eve veda etti. Peki Kısmetse Olur'da dün kim elendi? İşte cevabı

13 Aralık tarihli


Hazal Babalık kimdir?


Programla ismini duyuran ve söylediği Karadeniz türküleriyle hem evdekileri hem de ekran başındakileri neşelendiren Hazal Babalık, 1996 yılında Rize'de dünyaya geldi. 1.75 boyunda 56 kilo olan gelin adayı, Marmara Üniversitesi'nden mezun oldu. Kısmetse Olur’un sevilen, popüler damat adayı Semih Öztürk ile bir ilişki içerisinde olan Hazal Babalık, programın tanıtım bölümünde evleneceği erkekte aradığı özellikleri “Duygusalım üzülünce de sevinince de ağlarım gözyaşım gözümün ucunda. Ama uyarıyorum tam bir Laz kızıyım. Benim ile horon oynayacak kah gülecek kah ağlayacak birisini arıyorum. Dilerim bu evde dilediğim kişi ile tanışırım.” Sözleriyle ifade etmişti.


Kısmetse Olur 11 Aralık Pazar kim elendi, Kısmetse Olur ne zaman yayınlanacak?


Hazal'ın evden gitmesiyle eve yeni gelen gelin adayı Öykü oldu.


Yeni gelin adayı Öykü kimdir?




Öykü evde bazı dengeleri değiştirecek. Evin en güzel kızlarından biri olmaya aday olan Öykü, Hazal'a olan benzerliği ile dikkat çekiyor. Özellikle kırılgan ve çok nazik bir yapıya sahip olan Öykü'nün Kısmetse Olur evinde damat adaylarından Berker'e talip olacağı iddia ediliyor. 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Öykü, Berker'i seven Mehtap ile de evde sorunlar yaşayak gibi duruyor.

Haberin Devamı