Magazin Kızım 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Asu Öykü'yü aldı

Kızım 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Asu Öykü'yü aldı

Paylaş
Kızım 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Asu Öykü'yü aldı

Kızım 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kızım yeni bölümde Demir, Uğur'a Asu'nun Öykü'yü almak istediğini söylüyor. Uğur bunu duyunca çılgına dönerken ve beklenen oluyor. Asu Öykü'yü alıyor.

Kızım 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kızım yeni bölümde Demir ve Uğur'un tadını kaçıracak bir gelişme yaşanıyor. Asu, Öykü'yü almaya geliyor. Bunu duyan Uğur küplere binerken ve beklene an geliyor.

Haberin Devamı

Asu, kızını alıp yola koyuluyor ama ikilinin gidecek yerleri bile belli değil.

KIZIM 10. BÖLÜM İLK FRAGMANI

Öykü ile Demir tiyatro konusunda tartışmaya girişiyor. Öykü "Pamuk Prenses" olacak ama Demir, Mertcan'ın prens olacağını duyunca izin vermiyor. İkili evde prova yaparken kapı çalıyor ve Asu geliyor. Lafa bodoslama giren Asu, "Öykü ben senin annenim." diyor. İkili büyük şaşkınlık yaşarken Asu, Öykü'yü almaya geldiğini söylüyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Öykü'nün hastalığını öğrenen Demir, bu durumla başa çıkmak için çaba sarf ediyor. Demir, kızının hastalığını öğrendikten sonra daha da güçlü olması gerektiğini düşünüyor.

Öykü'nün günlüğünde yazdıklarını okuyan Demir bir kez daha çaresizlikle yüzleşiyor! Öykü'nün hastalığının tedavisi için gerekli ilaçları almak için paraya ihtiyacı olan Demir bir kez daha yanlış bir yola giriyor ve Cemal hemen planını devreye sokuyor.

Haberin Devamı

Candan'ın hayatına sızan Cemal artık Demir'in karşısına çıkmaya hazır. Candan'ın yanında Cemal'i gören Demir büyük şok yaşayacak.