Spor Kızlardan yediği dayak onu kamçıladı

Kızlardan yediği dayak onu kamçıladı

Paylaş
Kızlardan yediği dayak onu kamçıladı

Balkan Muay Thai Şampiyonası'nda altın madalya olan genci, kızlardan yediği dayak hırslandırmış

İstanbul’da Bağcılar Olimpik Spor Centre’de ikincisi düzenlenen, Balkan Muay Thai Şampiyonası’nda Kayseri’den gelen sporculardan ikisi birincilik biri de ikincilik elde etti.

6 ülkeden 80 sporcunun katıldığı Balkan Muay Thai Şampiyonası’nda erkekler 54 kiloda Kayseri Pınarbaşı Gençlik Merkezi Spor Kulübü’nden Ufuk Tümüklü ile kızlarda 54 kiloda Kayseri Feyziye Mollaoğlu Spor Kulübü’nden Sadiye Keleş Balkan Şampiyonu oldu.

Genç sporcu Ufuk, 3 yıl önce Muay Thai sporuna başlamadan önce, Kayseri’de sokakta tartıştığı üç kızdan dayak yerken şu anda milli takım antrenörü olan Hayrettin hocası tarafından kurtarılan Ufuk, hocasın teklifiyle de bu spora başladı. Şampiyon Ufuk’un hikayesini ise milli takım antrenörü Talip Şenolmuş, Vatan’a anlattı:

“Bir gün yolda Ufuk’u 3 kızın arasında kavga ederken gördüm. Baktım baş edemiyor, onu kızların elinden aldım. Kendisine bu şekilde birileriyle kavga edip karakolluk olacağına Türkiye’nin gururu olması için Muay Thai’ye başlaması için teklifte bulundum. O da bu spora başlamayı kabul etti. ”

Haberin Devamı

Çağdaş ULUS İSTİHBARAT