Türkiye (Son Dakika) Komutanları taşıyan araç kaza yaptı: 1 şehit

Komutanları taşıyan araç kaza yaptı: 1 şehit

Paylaş
Komutanları taşıyan araç kaza yaptı: 1 şehit

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ufuk Aruk, İlçe Jandarma Asayiş İşlem Astsubayı Kd. Bşçvş Osman Tarık Karagül ile Selimiye Karakol Komutanı J.Kd. Bşçvş Nedim Uncu’nun içinde bulunduğu özel otomobil dün gece Side'de kaza yapmıştı. Yaralanan 3 askerden durumu ağır olan Karagül tedavi gördüğü hastanede bugün şehit oldu

Üç askeri taşıyan ve sürücüsü öğrenilemeyen belirlenemeyen özel otomobil, dün gece yol kenarındaki aydınlatma direğine çarpmıştı. Kazanın bildirilmesi üçerine çok sayıda ekip yönlendirildi. Yaralı askerler sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahale ardından Binbaşı Ufuk Aruk, Astsubaylar Osman Tarık Karagül ve Nedim Uncu ambulanslarla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Osman Tarık Karagül

Ancak üç askerden durumu ağır olan Astsubayı Kıdemli Başçavuş Osman Tarık Karagül tüm müdahalelere rağmen bugün öğlen saatlerinde kurtarılamayarak şehit oldu.

1994 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri’ne katılan Karagül’ün emekliliğine 1 yıl kaldığı belirtildi. Evli ve 1’i kız 2 çocuk babası olan Osman Tarık Karagül’ün ailesiyle Manavgat’ta oturduğu kaydedildi. Karagül’ün cenazesinin ailesinin isteği üzerine Niğde’nin Bor İlçesi’nde toprağa verilmesi bekleniyor.

Mithat ABAKAN / DHA

Haberin Devamı