Magazin Kont Charles von Faber Castell: Melissa'ya bakmaktan ders dinleyemezdim

Kont Charles von Faber Castell: Melissa'ya bakmaktan ders dinleyemezdim

Paylaş
Kont Charles von Faber Castell: Melissa'ya bakmaktan ders dinleyemezdim

Kalem imparatorluğunun veliahtı Charles von Faber Castell, eşi Melissa’ya nasıl aşık olduğunu Hello’ya anlattı: “İlk gördüğümde etkilendim. Sınıfta ona bakmaktan derse konsantre olamıyordum.”

AŞK 10 YIL ÖNCE BAŞLADI

Haberin Devamı

Necmettin-Maria Eliyeşil’in kızı Melissa, 2008’de New York’ta üniversitede okurken Faber Castell kalemlerin sahibi Kont Charles von Faber Castell ile aşk yaşamaya başlamıştı. 2011’de evlenip Almanya’ya gelin gitmiş, çocukları; Leonhard Alexander’ı 2014’te, kızı Carla Victoria’yı Haziran 2017’de dünyaya getirmişti. Çift tatil için geldikleri İstanbul’daki evlerinde Hello dergisine röportaj verip evliliklerini anlattı.

"EŞİM BENİ ÇOK GÜLDÜRÜYOR"

Charles von Faber Castell, “Melissa’yı sınıfta ilk gördüğüm anda çok etkilendim. Ona bakmaktan, derslere konsantre olamıyordum. Melissa çok özel bir kişilik. Anne ve babamın zamansız ölümlerinde benimle birlikte tüm zorluklarla göğüs gerdi” dedi.

Melissa da eşini şöyle anlattı: “Charles tanıdığım en zeki insanlardan. Cömert ve çalışkan. Esprileri ile beni çok güldürüyor. Birbirimizi bulduğumuz için şanslıyız.”

Haberin Devamı

Sosyetik güzel oğlu ve kızına dair de şunları söyledi: “Bu kadar kısa zamanda iki çocuk annesi olacağım hiç aklıma gelmezdi. Ama onlar hayatın bana bir lütfu."