Gündem KPSS lisans başvuruları ne zaman başlıyor?

KPSS lisans başvuruları ne zaman başlıyor?

Paylaş
KPSS lisans başvuruları ne zaman başlıyor?

Her yıl gerçekleştirilen KPSS Lisans sınavlarının başvuru tarihi on binlerce kişi tarafından merak ediliyor. 2019 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A grubu ve öğretmenlik, Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri, KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT), KPSS A grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi'ne başvurular için sayılı günler kaldı. İşte başvuru tarihleri...

KPSS başvuruları için heyecanlı bekleyiş başladı. 2019 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A grubu ve öğretmenlik, Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri, KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT), KPSS A grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavına girecek olan adaylar başvuru tarihlerini iple çekiyorlar.

Haberin Devamı

ÖSYM'nin konu ile ilgili takvimini bilmeyenler şimdi "KPSS Lisans başvuruları ne zaman başlıyor?" sorusuna cevap arıyor.

KPSS BAŞVURULARI NE ZAMAN?

KPSS lisans başvuruları 3 Mayıs - 15 Mayıs tarihlerinde yapılacak. 2019 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A grubu ve öğretmenlik, Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri sınavı 14 Temmuz'da, 2019 KPSS A grubu ve öğretmenlik Alan Bilgisi 1. gün oturumları 20 Temmuz'da, 2. gün oturumları 21 Temmuz'da yapılacak. 2019 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) ise 28 Temmuz 2019'da gerçekleşecek.

Tüm bu sınavların sonuç tarihi ise 29 Ağustos 2019...