Spor Kubica bacağını kırdı

Kubica bacağını kırdı

Paylaş
Kubica bacağını kırdı

İtalya'da geçen yıl katıldığı rallide ölümün eşiğinden dönen Polonyalı pilot, tam iyileştim derken bu kez de bacağını kırdı

Polonyalı pilot Robert Kubica'nın şanssızlık yakasını bırakmıyor. İtalya'da geçen yıl katıldığı rallide ölümün eşiğinden dönen Kubica, tam iyileştim derken bu kez de bacağını kırdı.

Formula 1'in geleceği en parlak pilotlarından Robert Kubica, geçen yıl İtalya'da katıldığı bir rallide büyük bir kazaya karışmış ve ölümün eşiğinden dönmüştü.

Sağ kolunu kaybetme tehlikesi yaşayan Kubica, çok sayıda operasyon geçirmişti. Ancak yeniden sağlığına kavuştuğunu söyleyen Polonyalı pilot, bir sezon yarışmadığı Renault takımında kendisine yer bulamadı.

Kubica'nın yüzde 100 performansla yarışamayacağına inanan Renault yetkilileri, koltuğunu yeniden Formula 1'e dönen Kimi Raikkonen'e emanet etti. Bu kararla zor günler geçiren Kubica, bir darbe daha aldı.

Evinin bahçesinde buza basarak ayağı kayan 27 yaşındaki pilot, hiç ummadığı bir anda bacağını kırdı. Acilen hastaneye kaldırılan Kubica operasyona alındı. Ayak bileğinin hemen üzerine vida takılan Kubica, en az 1 ay alçıyla dolaşmak zorunda kalacak.

Görünmez bir kazanın kurbanı olan Polonyalı pilot, büyük bir hayalkırıklığı içindeydi. Bir dönem adı Ferrari'yle anılan Kubica'nın Formula 1'e ne zaman dönebileceğiyse belirsizliğini koruyor.

Haberin Devamı