Gündem Küçük N'yi tecavüz edip öldürmüşler

Küçük N'yi tecavüz edip öldürmüşler

Paylaş
Küçük N'yi tecavüz edip öldürmüşler

Erzurum'da 5 gündür kayıp 12 yaşındaki kız toprağa gömülü bulundu N'yi, mahalledeki çocuklar tecavüz edip öldürmüş

Kavga, yaralama, hırsızlık gibi olayların bile en az düzeyde olduğu Erzurum- Artvin karayolu üzerindeki Tortum İlçesi'nin Şenyurt Beldesi, 28 Ağustos günü öğle saatlerinde N.A’nın kaybolması ile çalkalandı.

Cihanlı Mahallesi'nde oturan N'yi bulmak için Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği, Jandarma ve köylülerden olaşan 100 kişilik ekip seferber oldu.

Köpeklerden de yararlanılan ve 5 gün süren aramalarda ilköğretim okulu 6’ncı sınıf öğrencisi N.A’ya ulaşılmaması, ‘Kızı ayı kaçırdı’ iddialarının yayılmasına neden oldu.

Aramalara devam eden Jandarma, dün Şenyurt yaylasındaki ormanlık alanda ihbar üzerine arama yaptı. Saat 18.00 sıralarında N’nin cesedi toprağa gömülü olarak bulundu.

Şüpheli çocuklardan birinin velisinin ihbarı üzerine ortaya çıkan korkunç olayda, N’nin tecavüze uğradığı da belirlendi. Birkaç yerinden bıçaklanarak öldürülen N'nin cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

MAHALLEDEN 4 ÇOCUK GÖZALTINDA

Gelen ihbarlar üzerine yoğunlaşan jandarma, olayla ilgileri olduğu iddiasıyla aynı mahalleden 4 çocuğu gözaltına aldı.

Gözaltına alınanlardan S.K.'nın ifadesinde, A.D. ile birlikte N’yi yaylaya götürdüklerini itiraf ettiği belirtildi. Soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

Turgay İPEK-Salih TEKİN/ERZURUM (DHA)