Gündem KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? e-Devlet KYK yurt başvuru sonucu sorgulama sayfası

KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? e-Devlet KYK yurt başvuru sonucu sorgulama sayfası

Paylaş
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? e-Devlet KYK yurt başvuru sonucu sorgulama sayfası

KYK yurt başvuru sonuçları binlerce öğrenci tarafından merakla bekleniyor. Üniversite kayıtları geçtiğimiz hafta tamamlandı, akademik takvim ise kısa süre sonra başlayacak. Şehir dışında bir üniversiteye yerleşen üniversite öğrencileri, 2021 KYK yurt başvuru sonuçlarında son durumu yakından takip ediyor.

KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı?” her gün yurt başvurusunda bulunan öğrenciler tarafından defalarca aranıyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu, tarafından yapılan açıklamaya göre, yurt başvuru işlemleri 13 Eylül Pazar günü sona erdi. Peki, KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, son durum…

Haberin Devamı

KYK YURT BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

KYK yurt başvuru sonuçları 16 Eylül Perşembe günü gelen son dakika haberiyle açıklandı. Öğrenciler, KYK yurt başvuru sonuçlarını Gençlik ve Spor Bakanlığı internet sayfasından ve e-Devlet üzerinden görüntüleyebilecek.

E DEVLET KYK YURT BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

2021 KYK YURT BAŞVURU SONUÇLARINDA SON DURUM

2021 KYK yurt başvuru işlemleri 12 Eylül Pazar günü saat 23.59’da son buldu. Diğer yandan Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından KYK yurt başvurusunda bulunan öğrencilere, SMS yolu ile bir mesaj gönderildi. Gelen mesaj öğrencilerde heyecana neden olurken, mesajın içeriğinin KYK yurt başvuruları ile alakalı olmadığı, yeni eğitim öğretim yılı için bir kutlama mesajı olduğu görüldü.

Haberin Devamı