Yaşam Lara Croft Go'ya yeni Eklenti Paketi geldi

Lara Croft Go'ya yeni Eklenti Paketi geldi

Paylaş
Lara Croft Go'ya yeni Eklenti Paketi geldi

Popüler Macera oyunu olan Tomb Raider'ın Taşınabilir Cihazlara çıkarma yapan Lara Croft Go'suna yeni bir Eklenti Paketi geldiğini görüyoruz.

Bilmece ve Macera oyunların en önemlilerinden biri olan Lara Croft serisi Taşınabilir Cihaz tarafında da oldukça güzel işlere imza atmakta.

Haberin Devamı

Square Enix’in yapımcılığını üstlendiği Lara Croft GO, 6 bölümde 101 farklı puzzle’ı bizlere sunmuştu. Monoton bir oyun deneyimi sunan Lara Croft GO’ya yeni bir Eklenti Paket geldi.

Bu Eklenti Paketinin ismi The Shard of Life. The Shard of Life Eklenti Paketi sayesinde, oyuna 26 adet Puzzle eklendiğini görüyoruz.

Lara Croft Goya yeni Eklenti Paketi geldi

Taşınabilir Cihazlara çıkarma yapan Macera Oyunu Lara Croft Go ayrıca Black Friday kapsamında, AppStore ve Google Play Store Alışveriş Mağazalarında da indirime kavuştu.

Gelen bilgilere göre bir süreliğine oyun; yüzde 40‘lık indirim ile satılacakmış. Bununla beraber Lara Croft Go için yeni bir Ücretsiz Eklenti Paketinin de geldiğini az önce söylemiştik.

The Shard Of Life isimli Eklenti Paket ile oyuna yeni kostümler ve yeni canavarların da eklendiğini görüyoruz. Tomb Raider ve Lara Croft hayranları oyunu indirmek için Play Store ve App Store’a uğramak durumunda.

Haberin Devamı

Bill Gates o işe 2 milyar dolar ayırdı