Gündem Maaş+primle fuhuş

Maaş+primle fuhuş

Paylaş
Maaş+primle fuhuş

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı operasyonla yabancı uyruklu 15 kadını erkeklere pazarlayan 20 kişilik bir çete çökertildi

200 POLİSLE OPERASYON

Haberin Devamı

Antalya polisi Lara bölgesinde bulunan fuhuş çetelerini 1 yıl boyunca takibe aldı. Fiziki takibin yanı sıra telefon dinlemesi de yapan polis önceki gece 40 ayrı adrese eş zamanlı baskın yaptı. Çekirge adı verilen operasyona 200 polis katıldı.

ARALARINDA EKONOMİST DE VAR

Polis aralarında ekonomist, jimnastikçi, hemşire ve dans eğitmenlerinin de bulunduğu Rusya, Moldova, Ukrayna ve Belarus uyruklu 15 hayat kadını ile bu kadınları pazarladıkları iddia edilen 20 kişiyi gözaltına aldı.

BONUS İÇİN YARIŞIYORLAR

Yabancı uyruklu hayat kadınları maaş+prim sistemiyle çalıştıklarını söylerek, “1 ay boyunca erkeklerle en fazla giden arkadaşımıza maaşına ek olarak prim veriyorlardı. Gittiğimiz her fazla müşteri için 20 TL ekstra para kazanıyorduk. Bu yüzden birbirimizle yarışıyorduk” dedi.

Haberin Devamı

SINIRDIŞI EDİLECEKLER

Hayat kadınları ifadeleri alındıktan sonra ülkelerine gönderilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Hayat kadınlarını maaş+primle erkeklere pazarlayan 15 kişi pazartesi günü adliyeye sevk edilecek.

Soner KOCAER/DHA