Spor 'Maçı buraya alanın...'

'Maçı buraya alanın...'

Paylaş
'Maçı buraya alanın...'

Galatasaraylı taraftarların yoğun olduğu kale arkasından gelen küfürlü tacizlere karşılık veren Volkan, soyunma odası koridorunda da 'Ne anamız kaldı ne bacımız. Bu maçı buraya alanın a.. s..' diye tepki gösterdi

Hırvatistan karşılaşmasında tribünlerin ayıplı tepkisine aynı şekilde karşılık veren Volkan Demirel’inmaç sonrası da küfürlü tepkisini sürdürdüğü ortaya çıktı.

Türk Telekom Arena’daki maçın ardından çok sinirli bir şekilde sahayı terk eden kaleci Volkan, koridora girdiği sırada da yaşananlara isyan edip ağzını bozdu. Volkan’ın “Ben böyle seyirci görmedim... Ne anamız kaldı ne bacımız. Böyle taraftarlık mı olur? Destek olacaklarına köstek oluyorlar? Yazıklar olsun. Ben bu maçı buraya alanın an.. s..” şeklinde bağırdığı öğrenildi.

Öfkesine hakim olamayan Volkan’ın, Futbol Federasyonu yetkililerine yönelik bu ağır sözleri şaşkınlıkla karşılandı. Yediği küfürler yüzünden çok agresif tutum sergileyen Volkan’ın, soyunma odasında da benzer davranışlarını sürdürdüğü belirtildi.

Haberin Devamı

BURSA VE KAYSERİ VETO YEMİŞTİ

Estonya maçında yaşanan protestoların ardından milli maçların Anadolu’ya kaydırılması düşüncesi tartışmaya açılmış, Hırvatistan karşılaşması için Bursa Atatürk Stadı ve Kayseri Kadir Has Stadı’nın ismi öne çıkmıştı. Orduspor Başkanı Nedim Türkmen de “Gelsinler, burada oynasınlar” daveti yapmıştı. Ancak F.Bahçe ile soğuk savaş yaşanan TFF, seyirci potansiyeli ve baskı unsurunu da düşünerek yine tercihini Türk Telekom Arena’dan yana kullanmıştı.

HABERTÜRK