Magazin 100 yıllık büyük gurur

100 yıllık büyük gurur

Paylaş
100 yıllık büyük gurur

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıldönümü heyecan ve aşkla kutlandı. Cemiyet hayatının ünlü isimleri dillerde marşlar, ellerde bayraklar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusuna katıldı...

Suudi Arabistan’dan yeni dönen Burak Özçivit ayağının tozuyla eşi Fahriye Evcen ile oğulları Karan’ın okulundaki törene koştu.

Haberin Devamı

LONDRA’DA BAYRAM!

Işıl-Rüştü Reçber ile Selin Nasi, bayramı İngiltere’de kutladı. Londra Büyükelçimiz Osman Koray Ertaş ve eşi Sevcan Ertaş’ın 1411’de yapılan Guildhall London’da verdiği resepsiyona katıldılar.

Yağmur Atacan ile Pınar Altuğ’un kızı Su, elinde Türk Bayrağı ile sörf yaptı. Pınar Altuğ arkadaşı Ebru Akpınar ile Göcek’te coşkuya ortak oldu.

HOLLANDA’DA TARİHİ AN

Perran Kutman, Hollanda’daki ‘Atatürk Evi’nin açılışındaydı. Gururla poz verdi. Oyuncuya dün akşam da ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’ takdim edildi.

PARLA HİLAL VE YILDIZIM

Derin Mermerci yakın arkadaşı Seçil Özdemir ile üzerinde Atatürk resminin olduğu tişört giydi. Coşkuya, Norm Ender’in 100. Yıl Marşı’nı söyleyerek katıldılar: Parla hilal ve yıldızım... Parla beyaz ve kırmızım...

Haberin Devamı

ASKER SELAMI

Ayşe Boyner, Türk Bayrağı’nın önünde asker selamı verdi. Atatürk’ün fotoğrafını da öpücüğe boğdu.

YEĞENİ İLE KUTLADI YEĞENİ

Yeğeni Efe Alpay ile bayram sevinci yaşayan Ümit Boyner, “Coşkuluyuz, gurur doluyuz” dedi.

7’DEN 70’E KIRMIZI BEYAZ

Ömer-Arzu Sabancı, “Biz ev halkı tüm gün Cumhuriyet marşı dinledik. Yeni doğan bebeğimizden en büyüğümüze kadar kırmızılara büründük” dedi.

DEVASA BAYRAK

Neslihan Sabancı yalılarına devasa bir Türk Bayrağı astı. Kutlamalara oyuncu Nebahat Çehre ve kardeşinin eşi Aren ile gitti (yanda).

Siren Ertan ile eşi Ersin Kayalar, İstanbul Sanayi Odası’nın Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlediği Cumhuriyet Balosu’na katıldı.

KOŞTULAR COŞTULAR

Ece Vahapoğlu ile Aslıhan Karalar tarihi günde Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Kadınları Koşusu’nda yarıştı. Ece, “Binlerce kadınla koştuk ve coştuk. Hiç unutmayacağım” dedi.