Magazin 96 SAAT FİLMİ KONUSU, OYUNCULARI VE ÇEKİLDİĞİ YERLER: 96 Saat filmi nerede çekildi, ne zaman?

96 SAAT FİLMİ KONUSU, OYUNCULARI VE ÇEKİLDİĞİ YERLER: 96 Saat filmi nerede çekildi, ne zaman?

Paylaş
96 SAAT FİLMİ KONUSU, OYUNCULARI VE ÇEKİLDİĞİ YERLER: 96 Saat filmi nerede çekildi, ne zaman?

Kanal D ekranlarına 24 Mart Cuma akşamı 96 Saat filmi gelecek. Sinemaseverlerin merakla beklediği filmin başrollerinde Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Pierre Morel oturuyor. Aksiyon türünde olan 96 Saat filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 96 Saat filmi nerede çekildi, kaç yılında? İşte filme dair bilgiler.

96 Saat filmi bu akşam televizyon izleyicisi ile buluşacak. Emekli bir CIA ajanının Avrupa’yı dolaşması ve Paris gezisi sırasında kaçırılmasının perde arkasını anlatan film aksiyon türündedir. Filmin yönetmen koltuğunda Pierre Morel oturmaktadır. Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosu ile 96 Saat filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 96 Saat filmi nerede çekildi? İşte bilgiler.

Haberin Devamı

96 SAAT FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Filmin büyük bir kısmı Paris'te çekilmiştir. Filmde Paris'te Arnavut bir fuhuş çetesi tarafından kaçırılan bir Amerikalı kız ve onu kurtarmaya çalışan eski ajan babasının hikayesini anlatıyor.

96 SAAT KONUSU

Kızının kaçırılışını cep telefonu bağlantısında, hiçbir şey yapamadan dinleyen bir babanın durumundan daha kötü ne olabilir? Kabus gibi bu durum, eski bir gizli ajan olan Bryan’ın başına gelir. Genç kadınları satan bir çetenin elinden kızını kurtarmak için önünde çok kısa bir zaman vardır. Ancak Bryan’ın çözmesi gereken ilk sorun, kendisinin Los Angeles’ta, kaçırılan kızının ise Paris’te olmasıdır. Üstelik kızını kurtarabilmesi için önünde sadece 96 saat vardır.

Haberin Devamı

96 SAAT OYUNCULARI VE KARAKTERLER

Liam Neeson – Bryan Mills

Maggie Grace – Kim Mills

Famke Janssen – Lenore

Xander Berkeley – Stuart

Katie Cassidy – Amanda

Olivier Rabourdin – Jean-Claude rolünde

Holly Valance – Sheerah rolünde

Jon Gries – Casey rolünde

David Warshofsky – Bernie rolünde

Nathan Rippy – Victor rolünde

Camille Japy – Isabelle rolünde

Nicolas Giraud – Peter rolünde

Gérard Watkins – Saint Clair rolünde