Magazin ABD'li aktör Miles Teller'ın şöhret olma öyküsü şaşırttı! Geçirdiği kaza, onu dünyaca ünlü bir yıldız yaptı

ABD'li aktör Miles Teller'ın şöhret olma öyküsü şaşırttı! Geçirdiği kaza, onu dünyaca ünlü bir yıldız yaptı

Paylaş
ABD'li aktör Miles Teller'ın şöhret olma öyküsü şaşırttı! Geçirdiği kaza, onu dünyaca ünlü bir yıldız yaptı

2020 yılında rol aldığı Top Gun: Maverick filmiyle ününe ün katan ABD'li yıldız Miles Teller'ın kariyerine dair dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Miles Teller, geçirdiği bir trafik kazasının kendisine şöhret kapılarını açtığını anlattı.

Miles Teller, kariyerindeki ilk rolünü nasıl kaptığını anlatırken, 20 yaşında yaşadığı korkunç bir kazadan da bahsetti.

Haberin Devamı

''KANLAR İÇİNDEYDİM''

Teller, "20 yaşındayken bir araba kazası geçirdim. Arkadaşlarımla Connecticut'ta bir festivale gitmiştik ve Florida'ya dönüyorduk. Arkadaşım arabanın kontrolünü kaybetti, trafikte üç şerit atladı ve araba 8 kez takla attı. Araba yuvarlanmaya başlamadan önce ben camdan dışarı çıktım. Herkes 'Miles nerede?' diye bağırıyordu. Yolun kenarında kanlar içindeydim'' dedi.



YARA İZLERİ ŞANS GETİRDİ

Bu kaza sonucu vücudunun sol tarafında derin yaralar oluşan Miles Teller'ın yakından bakıldığında yanak ve çene bölgesinde bazı yara izleri hala görünüyor. Ancak Teller'ın anlattığına göre bu durum, John Cameron Mitchell'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Mutluluğun Peşinde filmindeki rolü almasına yardımcı olmuş.

Haberin Devamı

TOP GUN'IN BRADLEY BRADSHAW'İYDİ

Ünlü oyuncu, "Ölümcül bir kazanın katalizörü olan bir adamı oynadım. Yönetmen yara izlerimin olmasının yardımcı olduğunu düşündü" dedi. 2014 yapımı Whiplash'teki performansıyla Bafta'ya aday gösterilen Miles Teller, Top Gun: Maverick filminde; Maverick'in hayatını kaybeden en yakın arkadaşı Goose'un oğlu Teğmen 'Bradley Bradshaw' karakterine hayat vermişti.

20 Şubat 1987'de doğan oyuncu, kariyerine çeşitli kısa filmlerde oynayarak başladı. Teller, 2010'da yer aldığı Mutluluğun Peşinde filmiyle ilk uzun metrajlı sinema filmi deneyimini yaşadı. Daha sonra Moonlighters, A Very Specific Recipe, The Musicians ve Uyumsuz gibi yapımlarda da rol aldı.