Magazin Ajda Pekkan Kıbrıs´ta izleyenleri coşturdu

Ajda Pekkan Kıbrıs´ta izleyenleri coşturdu

Paylaş
Ajda Pekkan Kıbrıs´ta izleyenleri coşturdu

Süper star Ajda Pekkan, her zamanki şıklığı ve sahne performansı ile Kıbrıs Cratos Premium Hotel'de izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı

Ajda Pekkan bayramın 2’inci gününde yine muhteşem bir performansa imza attı. Port Cratos sahnesinde hayranlarıyla buluşan Ajda Pekkan, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Güçlü yorumcu ilk olarak herkese barış ve huzurun hakim olduğu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Her sahnesi öncesinde mutlaka spor yaptığını kaydeden Pekkan, çalışmaya hiç ara vermediğini, bayram sonrasında da Muazzez Abacı ile düetini de içeren alaturka albüm çıkaracağı müjdesini verdi.

KİMSEYLE POLEMİĞE GİRMEK İSTEMİYORUM

Süperstar, Gülben Ergen’in son albümünün 5 günde 50 bin satış yaptığı yazılan ve basın bülteninde de ’Ajda’yı Solladı’ haberi ile ilgili soruya, "Onlar benim kardeşlerim, hiç kimseyle polemiğe girmek istemem, Allah herkesin yolunu açık etsin" diyerek geçiştirdi. Röportajı sonrası sahne alan Ajda Pekkan, mekanı dolduran yaklaşık 2500 kişiye müzik ziyafeti sundu.

Konserine, ’Yakar Geçerim’ parçasıyla başlayarak herkesi coşturan sanatçı, eski ve yeni dillerden düşmeyen parçalarını izleyenlerle hep birlikte söyledi. Pekkan, kendi tasarladığı beyaz elbisesiyle ve derin bacak yırtmacıyla şıklıkta da tam puan aldı. Ajda Pekkan’ı Port Cratos konserinde yalnız bırakmayan ve alaturka albümünde birlikte düet yapacağı Muazzez Abacı’ya sahneden övgüler yağdıran süperstar, repertuarına kattığı Abba’nın ’Dancing Queen’ parçası ile büyük alkış aldı. Yılların eskitemediği sanatçı, bitmek bilmeyen enerjisi ile izleyenlere uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı.

Ali RUHLUEL/ LEFKOŞA(KKTC), (DHA)

Haberin Devamı