Magazin Ajda Pekkan'dan Kuruçeşme Açıkhava'da muhteşem şov

Ajda Pekkan'dan Kuruçeşme Açıkhava'da muhteşem şov

Paylaş
Ajda Pekkan'dan Kuruçeşme Açıkhava'da muhteşem şov

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam Süperstar Ajda Pekkan’ın sahnesiyle parladı.

Ajda Pekkan’ın yoğun istek üzerine beşinci kez sahne aldığı Kuruçeşme Açıkhava, kapasitesinin üstünde ağırladığı müzikseverle hınca hınç doldu. Ünlü modacı Burcu Sedef imzalı kostümüyle sahneye adım atan Pekkan, zebra şıklığıyla göz kamaştırdı.

Haberin Devamı

SÜPERSTAR ENERJİSİ

İkonik tarzı ve şarkıları ile yıkıp geçtiği ve büyük şova imza attığı konserinde enerjisiyle bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

'SAHNE DENİLDİĞİ ZAMAN FARKLI BİR HALE DÖNÜŞÜYORUM'

Ünlü sanatçı, müzik şölenine zaman zaman sevenleriyle sohbet etmek için ara verdi. 70’li yıllardan beri 'Süperstar' unvanını hakkıyla taşıyan Ajda Pekkan, "Her konserde aynı heyecanı duymak nasıl bir şey bilmiyorum. Sahne denildiği zaman farklı bir hale dönüşüyorum ve dönüşülmesi gerektiğini de düşünüyorum. Ben de size bu güzel duyguları yaşatabiliyorsam ne mutlu bana" dedi.

Milyonlara ezberlettiği şarkılarını Kuruçeşme Açıkhava’yı dolduran sevenleriyle söyleyen ünlü sanatçı, konseri boyunca zamana meydan okuyan klasikleriyle mest etti. Süperstar'ın geniş repertuarıyla büyülediği gecenin sonunda sevenleri salonu terk etmedi. Alkışların kesilmemesi üzerine sahneye geri dönen Ajda Pekkan, ÜÇ şarkı daha seslendirerek tam 2.5 saat sahnede kaldı.

Haberin Devamı