Magazin Ajda Pekkan'ın hayatı film oluyor! İşte Pekkan'ı canlandıracak isim

Ajda Pekkan'ın hayatı film oluyor! İşte Pekkan'ı canlandıracak isim

Paylaş
Ajda Pekkan'ın hayatı film oluyor! İşte Pekkan'ı canlandıracak isim

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan'ın hayatının film olacağı geçtiğimiz aylarda magazin kulislerinde konuşuluyordu. Pekkan'ın da sıcak baktığı proje için en güçlü başrol adayının, Serenay Sarıkaya olduğu iddia edilmişti. Şimdi ise rotanın başka bir isme çevrildiği iddia edildi.

 Sahnesiyle, danslarıyla, kostümleriyle, enerjisiyle, zamansız bir isim Ajda Pekkan... Süperstar sıfatını layıkıyla her dönem elinde bulunduran Pekkan'ın hayatının film olması geçtiğimiz günlerde magazin kulislerinde konuşuluyordu. Ajda Pekkan'ın hayatının film olacağı duyulur duyulmaz pek tabii gözler filmde Ajda Pekkan'ı kimin oynayacağına çevrildi. Kulisler de hareketlilik arttı ve Serenay Sarıkaya ismi öne çıktı.

Haberin Devamı

ROTA DEĞİŞTİ

Sabah’ın haberine göre, ancak sonra rota Ayça Varlıer'e çevrildi. Saçları sarı iken Ajda Pekkan'ın gençliğine benzetilen Varlıer'in sahne repertuvarında da ağırlıklı olarak Ajda Pekkan şarkıları söylemesi ve dans etmesi öne çıkmasını sağladı. Varlıer'in Ajda Pekkan'ı oynamak için 2 yıldır yaşadığı Amerika'dan da şubat ayında Türkiye'ye döneceğini bilgisi paylaşıldı.