Magazin Fahriye Evcen Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılıyor mu? Akça Hatun öldü mü? Sezon finalinde neler oldu?

Fahriye Evcen Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılıyor mu? Akça Hatun öldü mü? Sezon finalinde neler oldu?

Paylaş
Fahriye Evcen Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılıyor mu? Akça Hatun öldü mü? Sezon finalinde neler oldu?

Akça Hatun rolü ile Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Fahriye Evcen, dizinin sezon finalinde kanlar içinde yere yığıldı. TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu’nun 30 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümünde yaşanan bu beklenmedik gelişme, Akça Hatun öldü mü? Fahriye Evcen Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılıyor mu? araştırmalarına yol açtı…

Fahriye Evcen, TRT1’de yayınlanan Alpraslan Büyük Selçuklu dizisinde canlandırdığı Akça Hatun rolü ile dizi severlerin büyük beğenisini kazanmıştı. Dizinin 30 Mayıs akşamı yayınlanan sezon finalinde Akça Hatun’un kanlar içinde yere yığılması duygusal anlara neden oldu. Peki, Akça Hatun öldü mü? Fahriye Evcen Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılıyor mu? İşte sezon finalinde yaşananlar…

Haberin Devamı

AKÇA HATUN ÖLDÜ MÜ?

Akça Hatun Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin sezon finalinde kanlar içerisinde yere yığıldı. Herkesin merak içinde kaldığı sahnenin sonunda ise Akça Hatun’un gerçekten de öldüğü ortaya çıktı.

Fahriye Evcen’in canlandırdığı Akça Hatun rolünün daha projenin başındayken ne kadar dizide kalacağı ve güzel oyuncunun bu şartlar altında projeye imza attığı biliniyor.

FAHRİYE EVCEN ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU’DAN AYRILIYOR MU?

Fahriye Evcen sezon başında imzaladığı anlaşma gereği Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinden ayrıldı. Dizinin yapımcısı ve senaristi Emre Konuk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dizinin başrolü Fahriye Evcen'e teşekkür etti.

Konuk paylaşımında "Asâleti ve nezâhetiyle projemize değer katan kıymetli Fahriye Evcen'e sonsuz teşekkürler. "Akça" onsuz eksik kalırdı. Onunla tamam oldu. Tarihimizde kendini vatanına adamış, her şeyini bu yolda feda etmiş olan bütün aziz kadınlarımızı harikulade temsil etti." İfadelerini kullandı…

Haberin Devamı

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Fetih için ilk mancınık atışları yapıldı, Alparslan ikinci kez atış için emir verecekken atabeyinin ve Akça’nın Vaspurakan Kalesi’nde olduğunu anlar ve tereddütte kalır. Fetih harekatı Akça ve Hasan Bey’in kalede olmasına rağmen devam edecek mi, yoksa Alparslan onları içeriden çıkartmanın bir yolunu bulabilecek mi? Alparslan bunun kararını vermekte zorlanır ve diğer beylerle ters düşer.

Fetih mi, yoksa canı gibi sevdiği kişiler mi? Vaspurakan’da esir olan Hasan Bey, öldü sanılarak içeri getirilen Akça’nın kızı olduğunu öğrenir. Alpagut’un bir planı olduğunu anladığımız bu mevzu, Akça ile Hasan Bey’in baş başa kalıp bir kaçış yolu bulması için onlara vakit kazandırır. Kaleden çıkabilecekler mi, yoksa kale içerisinde kalıp fethin gerçekleşmesi için içeride mücadele mi verecekler? Selçukluların ayak seslerini yakından hisseden Vaspurakan kaderine razı mı olacak, yoksa yeni bir yol izleyerek Selçuklu ordusunu beklenmedik bir darbe mi vuracak?