Magazin Aleyna Tilki cesur tarzından vazgeçmiyor

Aleyna Tilki cesur tarzından vazgeçmiyor

Paylaş
Aleyna Tilki cesur tarzından vazgeçmiyor

Cesur sahne kostümleriyle sık sık gündeme gelen şarkıcı Aleyna Tilki önceki akşam katıldığı bir etkinlikte tercih ettiği tarzını takipçileriyle paylaştı. Aleyna Tilki, tercih ettiği transparan tarzıyla sosyal medyada çok konuşuldu.

Genç yaşta elde ettiği şöhret sayesinde milyonlarca kitleye ulaşmayı başaran şarkıcı Aleyna Tilki, Instagram sayfasını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Yaptığı cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilse de bu yorumlara kulak asmıyor.Son zamanlarda iç çamaşırlı paylaşımlarından dolayı gündemden düşmeyen genç şarkıcı Aleyna Tilki, iddialı kıyafet tercihlerine bir yenisini daha ekledi. Dünyaca ünlü bir markanın gecesine katılan şarkıcı, siyah iç çamaşır dekolteli bir kıyafet giydi. Aleyna Tilki, davete siyah mini etek ve büstiyerden oluşan dantelli bir kıyafetle katıldı.

Haberin Devamı

Transparan kostümünün içine giydiği tanga da dikkatlerden kaçmadı. Instagram'da geniş bir hayran kitlesi bulunan şarkıcı, cüretkâr kombiniyle verdiği pozları da paylaşmayı ihmal etmedi. Aleyna Tilki'nin cesur tercihi takipçilerini ikiye böldü. Bir kısım Aleyna Tilki’nin tarzını çok beğendiğini ve kendisine çok yakıştığını söylerken bir kısım da yaşına uygun kıyafetler giymesi gerektiğini savundu. Geçtiğimiz günlerde yeni şarkısını sevenlerinin beğenisine sunan Tilki, klibini izleyen takipçisinin "Şahane popon yeterince gözükmüyor. Daha çok ön plana çıkar. Take It or Leave It'de ne güzel gözüküyordu" yorumuna kayıtsız kalmadı.

ALEYNA TİLKİ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Tilki, söz konusu yoruma geçtiğimiz haftalarda şu şekilde karşılık verdi: "Bu tweet, toplumun çok büyük bir bölümünün iç sesi. Yeni şarkımda bahsettiğim duygudan çok bir önceki İngilizce şarkımdaki iç çamaşırımın konuşulması hayatım boyunca yaşadığım tacizlerin devamı gibi! Benim ne giydiğimi değil de neyi hissettiğimi konuşan insanlara ihtiyacım var! Madem muhafazakardınız ve bir kız çocuğunun teşhir edildiğini düşünüyorsunuz o zaman ilgilenmeniz gereken şey kıyafetlerim değil duygularım olmalıydı! Ama siz iyiliği değil, insanların baskı hissetmeden yaşayabilmesini kısıtlamak ve onları daha çok travmatize etmeyi seçtiniz hep"

Haberin Devamı

Aleyna Tilki geçtiğimiz günlerde ise bir mekandan çıkarken mini eteğinin azizliğine uğramıştı.