Magazin Alper Rende kimdir, kaç yaşında ve nereli? 2023 Survivor Influencer takımındaki Alper Rende ne iş yapıyor?

Alper Rende kimdir, kaç yaşında ve nereli? 2023 Survivor Influencer takımındaki Alper Rende ne iş yapıyor?

Paylaş
Alper Rende kimdir, kaç yaşında ve nereli? 2023 Survivor Influencer takımındaki Alper Rende ne iş yapıyor?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması bu sezon her zamankinden farklı olarak, ünlüler ve gönüllüler takımının yanı sıra influencerler takımının yer aldığı yarışmalara ev sahipliği yapacak. Alper Rende de Survivor 2023’te Influencerlar takımında yer alıyor. Peki, Alper Rende kimdir, kaç yaşında ve nereli? 2023 Survivor Influencer takımındaki Alper Rende ne iş yapıyor? İşte detaylar…

2023 Survivor Influencerlar takımındaki Alper Rende pek çok kişi tarafından merak ediliyor Survivor’un fragmanlarının ekranlarda yayınlanmaya başlamasıyla, çektiği videolarla şöhreti yakalayan genç yarışmacı hakkında Alper Rende kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ne iş yapıyor araştırmaları da hız kazandı…

Haberin Devamı

ALPER RENDE KİMDİR?

16 Ekim 1995 tarihinde İzmit'te dünyaya gelen Alper Rende lisans eğitimini Beykent Üniversitesi Yazılım Bölümünde tamamladı.

2013 yılında ailesi ve arkadaşları ile video çekerek sosyal medyada yayınlayan Alper Rende 2016 yılında Türk Lokumu filminde rol aldı.

2017 yılında Oha Diyorum ve Çılgın Kolej filmlerininde kamera karşısına geçen Survivor Alper Rende 2019 yılında ise Enes Batur Gerçek Kahraman ve Sar Başa filmlerinde rol aldı.

2016-2018 yılları arasında Mediakraft bünyesinde içerikler hazırlayan Alper Rende 2018 yılında kendi kanalını açtı. 2020 yılında İzole isimli şarkısını çıkartan genç yarışmacı YouTube'da çektiği Kaçış isimli video serisinin özel bölümlerini dijital platformda yayımlarken diğer bölümleri ise kendi kanalından yayımlamaktadır.

Haberin Devamı