Magazin Angelina Jolie ve Brad Pitt davasında yeni gelişme

Angelina Jolie ve Brad Pitt davasında yeni gelişme

Paylaş
Angelina Jolie ve Brad Pitt davasında yeni gelişme

2016'da yollarını ayıran Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin çocuklarının velayeti için girdikleri hukuk mücadelesi yine gündemde. Yargıç John W. Ouderkirk, 2021'de çiftin 6 çocuklarının ortak velayetine eşit olarak sahip olması gerektiğine karar vermişti. Jolie, velayet davasını yürüten yargıcı suçladı.

Dünyaca ünlü oyuncu çift Brad Pitt ile Angelina Jolie, birlikteliklerini 2016 yılında sonlandırmıştı. İkilinin, ilişkisinin bitme nedeni olarak şiddetli geçimsizlik gösterilmişti. Pitt'i kendisine ve çocuklara fiziksel saldırıda bulunmakla suçlayan Jolie, eski eşiyle ayrılık sonrası Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne adındaki altı çocuğunun velayeti için karşı karşıya gelmişti.

Haberin Devamı

FBI TARAFINDAN AKLANMIŞTI

Los Angeles County Çocuk ve Aile Hizmetleri Departmanı, soruşturmayla ilgili nihai raporunda, daha önce alkolle ilgili sorunları olduğunu kabul eden Pitt'in çocuklarından hiçbirini fiziksel olarak istismar etmediği sonucuna varmıştı. Aktör, ayrıca FBI tarafından da aklanmıştı.

İsmi paylaşılmayan bir kaynak; Pitt'in aklandığını, çünkü Angelina'nın iddialarını destekleyecek 'bir parça delil bile' olmadığını açıklamıştı.

DAVADA SON GELİŞME

Angelina Jolie – Brad Pitt cephesinde sular durulmuyor. ABD basınında çıkan haberlere göre; Jolie, çocuklarının velayeti için Pitt’le girdiği davaya bakan yargıç John W. Ouderkirk’i eleştirerek mahkemelere aile içi şiddet eğitimi verilmesi gerektiğini belirtti.

Haberin Devamı

YARGICI SUÇLADI

Angelina Jolie, yazdığı 29 Eylül tarihli mektupta, çocuklarının mahkemede aile içi şiddetle ilgili ifade vermesi talebini reddeden yargıcı 'ön yargılı' olmakla ve Brad Pitt’in tarafını tutmakla suçladı.

PITT'E YAKIN KAYNAKLAR KONUŞTU

Brad Pitt’e yakın kaynaklar ise The Post gazetesine yaptıkları açıklamada, Angelina Jolie’nin gerçekleri çarpıtmak için her zamanki taktiklerini kullandığını, bu amaçla yargıcın itibarını zedelemeye çalıştığını savundu.

Yargıç John W. Ouderkirk, 2021'de çiftin 6 çocuklarının ortak velayetine eşit olarak sahip olması gerektiğine karar vermişti. Angelina Jolie o dönemde de yargıcın davadan alınması için talepte bulunmuştu.