Magazin Angelina Jolie'den Brad Pitt'in suçlamalarına yanıt

Angelina Jolie'den Brad Pitt'in suçlamalarına yanıt

Paylaş
Angelina Jolie'den Brad Pitt'in suçlamalarına yanıt

Eski eşi Brad Pitt'in kendisinden öç almak istediğini belirten Angelina Jolie, Pitt'in kendisi için ortaya attığı iddialara sert eleştirilerde bulundu.

Brad Pitt ve eski eşi Angelina Jolie arasındaki hukuk savaşı devam ediyor. Jolie, eski eşi Pitt'in Miraval Şatosu şaraphanesinin kontrolünü ele geçirmeye çalıştığını ve kendisine 'sus payı' verdiğini öne sürerek Pitt’e milyonlarca dolarlık dava açmıştı. Pitt ise Jolie’nin kendisine ‘zarar vermek’ için bu satışı ‘bir yabancıya’ gerçekleştirdiğini iddia etmiş ve Jolie’nin kendisine satış için izin verdiğini ile sürerek Jolie’ye dava açmıştı.

Haberin Devamı

Dava belgelerine göre, Jolie’nin Brad’in kendisine yönelik ithamlarını ve yasal adımlarını “Boş, kötü niyetli ve problemli bir düzenin parçası” olarak gördüğü ortaya çıktı. Elde edilen belgelerde, “Pitt’in, kendisi ve Jolie arasında gizli, yazılı olmayan ve satışa izin verdiğini gösteren bir anlaşma olduğuna dair sunduğu iddialar, yazılı kayıtlar ve yasal belgelerle uyuşmamaktadır” ifadeleri yer aldı.
Jolie’nin yazısında Miraval Şaraphanesi’nin satışıyla ilgili ifadeler yer alıyor. Mail’de “Burası evlendiğimiz, ikiz çocuklarımızı getirdiğimiz yer. Burası bir gün yaşlanacağımı düşündüğüm yerdi. Şimdi bunları ağlamadan yazmakta bile zorlanıyorum. Burada yaşadığımız anıları hep hatırlayacağım” dedi. Jolie, Pitt’in alkol bağımlılığına göndermede bulunarak “Ama burası aynı zamanda ailemizi ve alkol etrafında dönen işimizi bitiren yer oldu” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı