Magazin Anti-Demet devri kapandı

Anti-Demet devri kapandı

Paylaş
Anti-Demet devri kapandı

Ünlü sanatçıları yerin dibine sokan web sayfaları kapatıldı

Sanatçı Nur Ertürk’ün 5 bin hayranının bulunduğu Facebook sayfasını hackleyen kişi Trabzon’dan çıktı. Facebook mağduru bir başka sanatçı Demet Akalın, için ise açılan ve ağır hakaret dolu yazılar ve resimlerin yer aldığı 'Anti Demet' sayfası kapatıldı. Polis o sayfayı ve o yazıları yazanları tespit etme çalışmasını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne 20 gün önce gelen Demet Akalın ile Nur Ertürk Sosyal paylaşım sitesi olan Facebook’da sorunlar yaşadıklarını belirterek şikayetçi olmuşlardı. Savcılığa yaptıkları suç duyurusundan ardından Bilişim Büro Amirliğine gelen Demet Akalın, Facebook’ta “Anti Demet Akalın“ ismiyle kurulan bir grupta kendisine hakaret edildiğini söylemişti. Bunun ardından başlatılan soruşturmada “Anti Demet Akalın“ sayfası kapatıldı.

Sayfanın kapatılmasının ardından soruşturmaya devam eden polis, sayfayı hazırlıyan kişiyi belirlemek için çalışmaya devam ediyor. Sayfayı yapanın dışında, hakaret içeren yazıları yazan kişilerinde IP numarası belirlenen kişilerin adres ve kimlikleri tespit edilmesinin ardından haklarında işlem yapılacağı belirtildi.

Haberin Devamı

DHA