Magazin Arka Sokaklar 636. bölüm Kanal D izle

Arka Sokaklar 636. bölüm Kanal D izle

Paylaş
Arka Sokaklar 636. bölüm Kanal D izle

Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Arka Sokaklar, bu akşam Kanal D ekranlarına geliyor. Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Arka Sokaklar dizisinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çobanoğlu gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, yeni sezonda Arka Sokaklar izleyicisini neler bekliyor? Heyecan dolu Arka Sokaklar yeni bölümünü izlemek isteyenler için Arka Sokaklar Kanal D 636. bölüm izle...

Yayınlandığı ilk günden itibaren izlenme rekorları kıran, gündeme dair konularıyla her daim günceli yakalamayı başaran Arka Sokaklar 04 Kasım Cuma (Bugün) 636. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Arka Sokaklar Kanal D 636. bölüm izle...

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 636. BÖLÜMDE NELER OLDU?

4 Kasım 2022 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 636. Bölümünde uyuşturucu baronu Kadem, mallarına el koyan ekipten intikam almak için Yavuz Komiseri kaçırıyor!

Ekibimiz, Kadem’in uyuşturucularına el koyar. Her şeyi elinden alınan Kadem, intikam almak için Yavuz’u seçer.

Atıf yıllar önce parktan Sema adında küçük bir kız çocuğu kaçırır. Sema yıllar boyu Atıf’tan şiddet görür; ama Atıf, yaptıklarının cezasını ödeyecektir.

Şule, gittiği spor salonuna kredi kartı bilgilerini verince Çoban ailesinin başına beklenmedik işler açılacaktır.

Tunç’un eski nişanlısı Dilek, Mete adında biriyle ilişki yaşamaya başlamıştır. Mete zengin bir ailenin oğludur ama onun da gizlediği bazı gerçekler bulunmaktadır.

ARKA SOKAKLAR 636. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.