Magazin Arka Sokaklar bu akşam var mı? Arka Sokaklar’ın yeni bölüm tarihi belli mi?

Arka Sokaklar bu akşam var mı? Arka Sokaklar’ın yeni bölüm tarihi belli mi?

Paylaş
Arka Sokaklar bu akşam var mı? Arka Sokaklar’ın yeni bölüm tarihi belli mi?

Türk televizyonlarının yayın yılı, sezon sayısı ve bölüm sayısı bakımından en uzun haftalık dizisi olan Arka Sokaklar 17. sezonuyla seyircinin karşısına çıkmaya başlamıştı. Ancak son haftalarda Kanal D’nin yayın akışında yer almıyor. Sevilen dizinin hayranları ise ‘Arka Sokaklar bu akşam var mı?’ ‘Arka Sokaklar’ın yeni bölüm tarihi belli mi?’ araştırması yapıyor…

Arka Sokaklar bu akşam var mı? Arka Sokaklar’ın yeni bölüm tarihi belli mi? soruları dizinin yayın saati yaklaştıkça takipçileri tarafından daha sık araştırılıyor. En son 18 Kasım’da 638. bölümüyle izleyicinin karşına çıkan Arka Sokaklar heyecan dolu bir bölüme daha imza atmıştı…

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR BU AKŞAM VAR MI?

Arka Sokaklar bu akşam da yayınlanmayacak. Kanal D’nin yayın akışında bu akşam Örümcek Adam 3 isimli yabancı sinema filmi yer alıyor.

FİNAL İDDİALARINI ENGİN KOMİSER YANITLADI

 

Fenomen yapımda Arka Sokaklar'da 'Engin Komiser’ karakterine hayat veren Türker İnanoğlu’nun oğlu İlker İnanoğlu, "dizinin final yapacağı" yönündeki iddiaları yalanladı ve hayranlarını sevindirecek haberi verdi.

Ünlü oyuncu, "Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için devam edeceğiz" dedi.

'DOĞRU BİR HABER DEĞİL'

İlker İnanoğlu, 17 yıldır Kanal D’de yayınlanan dizinin başka bir kanala transfer olacağı iddiaları için de "Yok o doğru bir haber değil" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR’IN YENİ BÖLÜM TARİHİ BELLİ Mİ?

Arka Sokaklar’ın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağına dair henüz yapımcı firmadan bir açıklama gelmedi.

ARKA SOKAKLAR’IN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kadem ve Hülya yolun sonuna gelmişlerdir fakat Kadem’in yeni planları vardır. Geçmişte Hülya’yla bağlantısı olan örgüt üyeleri Abdül ve Yulia yeni oluşumlar içindedir. Ekibimiz onları durdurmak için elinden geleni yapacaktır. Yoksunluk krizi geçiren Mete, Tahir tarafından zorlu bir seçime maruz bırakılır. Uğur, annesinin ve kardeşinin katilinin kim olduğunu öğrenir ve onunla yüzleşir. Ayşe, şiddet gören ablasına yardım etmek ister ama bu durum Ayşe’nin başına çok büyük işler açacaktır.

ARKA SOKAKLAR’IN SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN