Magazin ’Arka Sokaklar’ oyuncuları ezilme tehlikesi atlattı

’Arka Sokaklar’ oyuncuları ezilme tehlikesi atlattı

Paylaş
’Arka Sokaklar’ oyuncuları ezilme tehlikesi atlattı

’Arka Sokaklar’ dizisinin oyuncuları yeni sezon çekimleri için Şanlıurfa´ya geldi. Bir alışveriş merkezinde uyuşturucu ile mücadele programına katılan dizi oyuncuları, aşırı yoğunluktan dolayı bir mağazaya sığındı

’Arka Sokaklar’ dizisinin yeni sezon çekimleri, Şanlıurfa´da sürdürülüyor. Rol gereği tayini İstanbul’dan Şanlıurfa´ya çıkan Mesut komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh, Selin komiser Oya Okar, Metin Tunç ve set ekibi dün akşam saatlerinde uçakla kente gelerek, dizi çalışmalarına başladı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nce yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmalarına destek vermek için bir AVM´ye gelen dizi oyuncuları, burada kendilerini yakından görebilmek ve fotoğraf çektirmek için etraflarını saran hayranlarının aşırı yoğunluğundan dolayı zor anlar yaşadı.

EZİLME TEHLİKESİ GEÇİRDİLER


Ezilme tehlikesi atlatan dizi oyuncuları, bir süre protokol heyetini beklemek için bir spor mağazasına sığındı. Mağazaya sığınan dizi oyuncularını çevik kuvvet polisleri korudu.




UYUŞTURUCU STANDINA KATILDILAR


İl Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucuyla mücadele standında Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 20’nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Jandarma Alay Komutanı Albay Nuri Öztürk ve belediye başkanlarıyla bir araya gelen dizi oyuncuları hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.


Haberin Devamı