Magazin Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar’ın yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar’ın yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Paylaş
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar’ın yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Arka Sokaklar dizisi tam 16 sezon boyunca milyonlarca izleyiciyi televizyon ekranlarına kilitledi. Sevilen dizilerin yeni sezon bölümlerinin ekranlarda yer almaya başlamasıyla, 17 Haziran Cuma akşamı nefes kesen bir bölüm ile sezon finali yapan Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar heyecanla beklenmeye başlandı. Peki Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar’ın yeni sezonu ne zaman başlayacak? İşte yanıtı…

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar, heyecan dolu vakalarının yanı sıra sıcak aile samimiyetini veren Rıza Baba ve ekibiyle 16 sezondur Türk halkının evine misafir oldu. Cuma akşamlarına damga vuran Arka Sokaklar’ın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı ise şu ünlerde yoğun şekilde araştırılıyor…

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI?

Yapımcı Türker İnanoğlu imzasıyla Cuma akşamları Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü bu akşam Kanal D yayın akışında yer almıyor. Bu akşam saat 20.00’de Çarşamba akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Kanal D’nin yeni dizisi O Kız’ın ilk bölümü yeniden yayınlanacak.

ARKA SOKAKLAR’IN YENİ SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrollerinde Zafer Ergin (Rıza Soylu), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban), Ozan Çobanoğlu (Hakan Çınar), Oya Okar (Selin Demirci) gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Arka Sokaklar’ın 17. Sezon çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Ancak Arka Sokaklar’ın yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağına dair bir tarih bilgisi paylaşılmadı.

YENİ SEZONDA MESUT BAŞKOMİSER OLMAYACAK

Arka Sokaklar’ın başladığı ilk bölümden bu yana dizide yer alan ve Mesut karakteri ile izleyenlerin kalbinde yer edinen Şevket Çoruh diziden ayrıldığını sosyal medya sayfasında yaptığı paylaşımla duyurdu.

Haberin Devamı

Oyuncu Şevket Çoruh paylaşımında “16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar'da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım.

Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu'na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler.

Uzaktan görenler MESUT sanıyor, bir ŞEVKET'e döndü benim hayatım… Şevket Çoruh” ifadelerini kullandı.

 23 EYLÜL 2022 KANAL D TV YAYIN AKIŞI

  • 07:00 Öyle Bir Geçer Zaman ki
  • 09:00 Neler Oluyor Hayatta
  • 11:00 Yaprak Dökümü
  • 13:00 Gelinim Mutfakta
  • 16:00 Arka Sokaklar
  • 18:30 Kanal D Ana Haber
  • 20:00 O Kız
  • 22:45 Yargı
  • 01:45 O Kız
  • 03:45 Gelinim Mutfakta
  • 05:45 Yabancı Damat