Magazin Arka Sokaklar'ın 'Rıza Baba'sı Zafer Ergin: Kadroda ne sürprizler olacak...

Arka Sokaklar'ın 'Rıza Baba'sı Zafer Ergin: Kadroda ne sürprizler olacak...

Paylaş
Arka Sokaklar'ın 'Rıza Baba'sı Zafer Ergin: Kadroda ne sürprizler olacak...

17 sezon boyunca fenomen haline gelen “Arka Sokaklar” dizisi, uzun bir aranın ardından tekrardan Kanal D ekranlarında olacak. İzleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'Arka Sokaklar' dizisinin başrol oyuncularından Zafer Ergin, fenomen yapım hakkında açıklamalarda bulundu.

Kanal D'de 17 sezon boyunca birçok rekora imza attıktan sonra ekranlara ara veren Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden oyuncu, “Havalar çok sıcak. Bu yüzden dışarıda değil, böyle serin yerlerde arkadaşlarımızla görüşüyoruz” dedi.

Haberin Devamı

 "KADRODA NE SÜRPRİZLER OLACAK BELLİ DEĞİL"

Neşesi yerinde olan usta sanatçı, "Arka Sokaklar’ın yeniden ekranlarda olacağı" haberleri hakkında, "Henüz bize söylenen net bir durum yok. Sete ne zaman çıkacağız, kadroda ne sürprizler olacak belli değil. Yayınlanırsa da zaten aynı gün, aynı saatte yayınlanır. Biliyorsunuz cuma günü deyince akla Arka Sokaklar gelir. Cuma, Arka Sokaklar günüdür" şeklinde konuştu.

"SICAKTAN İŞTAHIM YOK"

Bir hayli zayıfladığı görülen Zafer Ergin, "Herhangi bir sağlık problemim yok. Havalar çok sıcak. Bu yüzden iştahım çok olmuyor. Bu sıcaklarda yemek yiyemiyorum, zayıfladım" ifadelerini kullandı.