Magazin Arya Stark'ın gizemli sevgilisi ortaya çıktı!

Arya Stark'ın gizemli sevgilisi ortaya çıktı!

Paylaş
Arya Stark'ın gizemli sevgilisi ortaya çıktı!

Game of Thrones dizisinin Arya Stark'ı Maisie Williams, erkek arkadaşının fotoğrafını ilk kez paylaştı


Dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisi başrol oyuncularından Maisie Williams, bir yıldan uzun bir süredir birlikte olduğu ama sır gibi sakladığı erkek arkadaşının fotoğrafını sonunda paylaştı.

Arya Stark karakteriyle tanıdığımız 19 yaşındaki Williams, ilişkisini geçtiğimiz yıl itiraf etmiş, ancak kim olduğu hakkında hiçbir ipucu vermemişti.



Aşk itirafının ardından geçtiğimiz hafta resmi instagram sayfasından gizemli bir fotoğraf paylaşan güzel yıldız, hayranlarının meraklı sorularına daha fazla kayıtsız kalamadı ve çift olarak yer aldıkları ilk kareyi paylaştı.



Ünlü yıldızın erkek arkadaşı sanılanın aksine Hollywood'a çok uzak, mütevazi bir hayat yaşayan Ollie Jackson. İkilinin okul yıllarından tanıştığı iddia ediliyor.
Dizinin yapım ekibi ve oyuncunun hayranları ise bu ilişkiye oldukça sıcak bakıyor. InStyle dergisine konuşan Williams, dizide oldukça dişli bir karakter olan Arya Stark'ı canlandırırken oldukça yorulduğunu ancak özel hayatında oldukça sakin ve huzurlu olduğunu belirtti.

Haberin Devamı