Magazin ASAP Rocky kimdir, kaç yaşında? Rihanna’yı aldattı mı? Rihanna ile ASAP Rocky ayrıldı mı?

ASAP Rocky kimdir, kaç yaşında? Rihanna’yı aldattı mı? Rihanna ile ASAP Rocky ayrıldı mı?

Paylaş
ASAP Rocky kimdir, kaç yaşında? Rihanna’yı aldattı mı? Rihanna ile ASAP Rocky ayrıldı mı?

ASAP Rocky, dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna olan birlikteliğinin ardından magazin dünyasında tanınan isimler arasına girmişti. Bebek bekleyen çift hakkında çıkan ihanet ve ayrılık iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü. Peki ASAP Rocky kimdir, kaç yaşında? Rihanna’yı aldattı mı? Rihanna ile ASAP Rocky ayrıldı mı?

ASAP Rocky’nin bebeğini kucağına almak için gün sayan Rihanna’yı aldattığı iddiaları magazin dünyasında şoka neden oldu. İddialara göre Asap Rocky Rihanna’yı geçtiğimiz senelerde iş birliği yaptığı biri ile aldatırken, ünlü şarkıcının bu ihanete yanık olduğu da konuşuluyor. Çıkan haberlerin ardından ise yoğun şekilde ASAP Rocky kimdir, kaç yaşında? Rihanna’yı aldattı mı? Rihanna ile ASAP Rocky ayrıldı mı? araştırmaları yapılıyor.

Haberin Devamı

ASAP ROCKY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Sahne adı ASAP Rocky olan Rakim Nakache Mayers 8 Ekim 1988 yılında New York'un Harlem bölgesinde dünyaya geldi. Amerikan rapçi Rocky, aynı bölgede büyüdü ve adını da aldığı hip hop oluşumu A$AP Mob'un bir üyesi oldu.

2011 yılında ilk mixtape'i LiveLoveA$AP'i çıkardı ve büyük beğeni kazandı. Ekim 2011'de Sony Music Entertainment ile 3 milyon dolarlık bir anlaşma yapan ASAP Rocky LongLiveASAP adındaki ilk stüdyo albümünü 15 Ocak 2013 tarihinde piyasaya sürdü.

ASAP ROCKY RİHANNA’YI ALDATTI MI?

Rihanna ile yaklaşık 2 yıldır birlikte olan ASAP Rocky’nin aldatma iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. İddialara göre ASAP Rocky, önümüzdeki günlerde doğum yapmaya hazırlanan sevgilisi Rihanna’yı ünlü ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile aldattı. Yine iddialara göre dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna bu ihanete tanık olurken, sosyal medya hesabında Amina Muaddi’yi takipten çıktı. ASAP Rocky’nin geçtiğimiz senelerde Amina Muaddi ile bir iş birliği yaptığı biliniyordu.

Haberin Devamı

RİHANNA İLE ASAP ROCKY AYRILDI MI?

Herkesi büyük şaşkınlığa uğratan aldatma ve ayrılık söylentilerine ilişkin ne Rihanna’dan ne de ASAP Rocky’den bir açıklama gelmedi.

RİHANNA KİMDİR?

20 Şubat 1988 tarihinde Barbados'ta dünyaya gelen Rihanna Saint Michael'da doğup Bridgetown'da büyüdü ve 2003 yılında albüm yapımcısı Evan Rogers'ın yönetiminde demo kasetler kaydederek müzik endüstrisine adım attı.

2005 yılında ilk albümü Music of the Sun'ı ve sonraki yıl 2. albümü A Girl like Me'yi piyasaya sürerek ünlenen Rihanna, Karayiplerin ilk ve tek milyarder kadını oldu.

2021 yılında Variety'nin hazırladığı Variety 500 "En Etkili 500 İş İnsanı" listesinde yer alan Riri,"En Etkili 500 İş İnsanı" listesinde 2017, 2018, 2019 ve 2020 yıllarından sonra beşinci kez yer aldı.

Rihanna Forbes'a (2021) göre 1.7 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin kadın şarkıcısıdır. Ayrıca Forbes'a göre Rihanna, Oprah Winfrey'den sonra gelen gösteri ve eğlence sektöründeki ikinci en zengin kadındır.