Magazin Aşık olacağım adamın başkaları tarafından da istenmesi lazım

Aşık olacağım adamın başkaları tarafından da istenmesi lazım

Paylaş
Aşık olacağım adamın başkaları tarafından da istenmesi lazım

Oyuncu Melis İşiten meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile evliliğini bitirdi ama aşka ve evliliğe kapalı değil. Oyuncu, "Yeniden evlenmem için çok aşık olmam lazım. Çok heyecanlanmam, çok beğenmem, çok eğlenmem ve çok iyi sevişmem gerekiyor. Bunları yaşayabildiğim biri benim için aşktır" dedi.

İnsanı teslim alan bir enerjisi var. Duygu olarak da hep yüksek yaşadığını söylüyor. Bir süredir YouTube’daki ‘Zaten’ programıyla çok konuşuluyor. Şimdi de yeni filmi ‘Arap Kadri ve Tarzan’ın heyecanını yaşıyor. Yeni işlerini ve kendi hayatını konuştuk. Ama onu yakalamışken eski eşi Uraz Kaygılaroğlu’nun da biraz kulaklarını çınlattık.

Haberin Devamı

ERKEK OLSAM KENDİMLE SEVGİLİ OLURDUM

Tekin Aral’ın çizgi romanı ‘Arap Kadri ve Tarzan’ beyazperdeye taşındı. İlk anda kulağa çok çılgın bir fikir gibi geliyor. Filme de yansıdı mı bu?

Bizim evimize Gırgır Dergisi hep girerdi. Küçükken çok okuduğum ve sevdiğim bir karikatürdü zaten. Bu da hikayeyi benim için heyecanlı hale getirmişti. Ormanda başlıyor hikaye ama sonra İstanbul’a gitmeleri için bir sebep doğuyor, sonra tekrar ormana dönüşlerini izliyoruz. Serseri mayın gibi, herkesi çok güldürecek bir film oldu bence.

Arap Kadri ve Tarzan’ setinden bir kare. Film 15 Aralık’ta vizyona giriyor.

İKİLİ İLİŞKİDE ÇOK GEYŞAYIM

Sizi de Tarzan’ın, biraz da onu domine eden eşi Ceyn olarak izleyeceğiz. Nasıl bir Ceyn yarattınız?

Haberin Devamı

Ben karakteri ilk okuduğumda, “Evet bu benim” demiştim Ceyn için. Orada bir orman var ve her ne kadar ‘erkekler ormanların kralıdır’ gibi bir algı olsa da aslında her yeri arkadan yöneten, sonunda dönüp onayı alınan bir kadın vardır. Ceyn de böyle bir kadın. Benim için çok keyifliydi ona hayat vermek. Bence herkes izlesin çünkü çok eğlenerek izleyeceğini düşünüyorum seyircinin.

SOSYAL MEDYADA YEDİĞİM KÜFÜRLER KADINLARDAN GELİYOR

Tedx konuşmanızı izledim. Konuşmanın finalinde, “Tüm kadınları bir adım öne çıkmaya, kendini fark ettirmeye davet ediyorum” diyorsunuz. Hep bu bilinçte miydiniz?

Hep böyleydim. Ben çok kız kardeşçiyimdir. Üstelik kadın arkadaşlıklarını da çok sağlam bulmadığım, çok eleştirdiğim halde. O yüzden erkeklerin kadınlara yaptığı her türlü şiddeti konuşmadan önce kadınların, kadınlara yaptığı şiddetin çözülmesi gerektiğini düşünürüm hep. Kadınların birbirine destek oldukları taktirde, dünyayı değiştirebileceklerine inanıyorum.

Melis İşiten’le Sofitel İstanbul Taksim’de buluştuk.

Sosyal medyada en kötü yorumlar genellikle kadınların kadınlara yaptığı yorumlar. Sizde de durum böyle mi?

Aldığım tüm küfürler kadınlardan geliyor. Onlara, “Yapma, gel senin hikayeni konuşalım, oradaki sorunu çözelim” demek istiyorum hep. Çünkü muhtemelen olay aslında benimle değil, kendinde eksik bulduğu bir şeyle ilgili. Tabii ki bu duygu çoğumuzda var ama ben kimseye kendimde eksik gördüğüm bir şey yüzünden küfretmiyorum. Kendimi doldurmaya çalışıyorum.

Haberin Devamı

YouTube’daki şovunuz ‘Zaten’i izlerken çok doğal buluyorum sizi. Hiç kurgu yok mu gerçekten orada?

Hiç hem de. Çok özgürüm orada ve her şey bizim kontrolümüzde çünkü… Her şakayı yapıyoruz ve istemezsek yayınlamıyoruz. Gelen konuğa da bunu söylüyorum. Ekip olarak kendi lunaparkımız gibi oldu ve çok eğleniyoruz.

 

Melis İşiten ve Uraz Kaygılaroğlu 2019’da boşandı. Kızları Ada için sık sık bir araya geliyorlar.

URAZ’LA AYRILDIĞIMIZDA ARAMIZDAKİ AŞK TAMAMEN BİTMEMİŞTİ

Gelelim herkesin şaşırdığı, “Ayrılan iki eş nasıl bu kadar iyi dost kalabilir?” sorusuna. Bence ayrılan iki insan, aralarındaki aşk tamamen bittiyse bu kadar iyi dost kalabilir. Doğru mu bu tespitim?

Yok. Ayrıldığımızda aşkımız tam olarak bitmişti demem yalan olur. Biz, biteceğini anladığımız anda, o noktaya gelmeden halletmek istedik. “Eskisi gibi hissetmiyoruz, tadı kaçacak; kaçmadan, birbirimizi bu kadar sevip bu kadar eğleniyorken bunu bitirelim” diye böyle bir karar aldık.

Haberin Devamı

Ama zamanla o aşkın evrildiği noktaya geldiniz sanırım?

Biz zaten şunu konuşuyorduk, “Bir gün bu his başka şeye evrilecek, normali bu. Sürekli bir insana karşı yüreğin ağzında bir hisle yaşayamazsın. Evrildiğinde biz nasıl olacağız sorusunu hep sorardık. O duyguya gelince de oturup, bir hafta içinde konuşup karar vererek çözdük konuyu. Hiç güven sorunu yaşamadık. Zaten bunlar yaşanmasın diye ayrıldık.

YENİDEN EVLENMEM İÇİN YENİDEN ÇOK AŞIK OLMAM LAZIM...

Bazıları aşk bitse de o yol arkadaşlığı duygusuyla yıllarca ilişkisini devam ettiriyor. Siz hiç o düşüncede değildiniz o zaman?

Çok saygı duyuyorum bunu tercih edenlere ama ben o insan değilim. Uraz da o insan değildi o gün. Bugün ne hissediyordur bilemem ama benim şu anda yeniden çok aşık olmam lazım. Ben çok aşık olmayı seven biriyim. Zaten aşka aşığım. Yeniden evlenmem için de yine o kadar aşık olmam lazım. İnsan bir kere aşık olmuyor neticede. Şu an öyle biri yok ama o duyguya girersem, yine o kadar yüksek yaşarsam yine hızlıca evlenebilirim de.

Haberin Devamı

İkili ilişkide dominant mısınızdır?

Çok uyumluyum. “Oraya gidelim mi, gidelim, şunu yapalım mı yapalım.” Hep böyleyimdir. Dürüstlük gibi temel konularda hassas çizgilerim vardır ama onun dışında beni seven herkes de zaten bu kadar iletişime açık olduğum için sever. O konuda çok esnafımdır. (Gülüyor) Her yere girer, herkesle çok rahat iletişim kurarım.

NEFESİMİ KESEN VE İYİ SEVİŞEBİLDİĞİM BİRİNE AŞIK OLURUM

Aşkın sizdeki tarifi ne?

Nefesimin kesilmesini seviyorum ben. Çok heyecanlanmam, çok beğenmem, çok eğlenmem ve çok iyi sevişmem gerekiyor. Bunları yaşayabildiğim biri benim için aşktır.

Nasıl bir erkekle asla olmaz?

Işığı olmayan adamla mümkün değil. Sadece benim değil, başkalarının gördüğü bir ışığı olması lazım. Başkaları tarafından da istenen adamlardan hoşlanıyorum ben.

Erkek olsanız Melis’le sevgili olmak ister miydiniz?

Aaa çok! Çok geyşa biriyim, çok severim yanımdaki adamı mutlu etmeyi. Çok basit şeylerde bile. İki günde onun ceviz sevdiğini çözdüysem önüne ceviz koymak ondan önce beni çok mutlu eder.

Fiziksel olarak karşı cinste ilk neye bakarsınız?

Gözlerine. Güzel bakan biri bir bakışıyla beni hemen tavlayabilir

Başlayınca durması zor olan bir şey?

Seks ve bazen çok tesadüfen kurulan arkadaşlığın bir anda yükselmesi.