Magazin ‘Aşk-ı Memnu’ yeniden...

‘Aşk-ı Memnu’ yeniden...

Paylaş
‘Aşk-ı Memnu’ yeniden...

Başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği ve yayında olduğu dönem reytingleri altüst eden fenomen dizi ‘Aşk-ı Memnu’, yarından itibaren hafta içi her gün saat 16.30’da tekrar bölümleriyle yeniden seyircisiyle buluşacak. Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre, Hazal Kaya ve Zerrin Tekindor gibi isimlerin de kadrosunda bulunduğu proje, yine ekrana damga vurmaya hazırlanıyor.

Yasak Aşk anlamına gelen Aşk-ı Memnu dizisi ilk olarak 1974-1975 yıllarında televizyon ekranlarına gelmişti. Müjde Ar, Itır Esen ve Salih Güney gibi ünlü oyuncuları kadroda yer aldığı film o dönem de izleyicinin beğenisini kazanmıştı.

Haberin Devamı

Ancak 4 Eylül 2008 tarihinde ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında yer alan Aşk-ı Memnu Türk televizyon tarihine geçecek başarılara imza attı.

Aşk-ı Memnu 4 Eylül 2008 – 24 Haziran 2010 tarihleri arasında Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşmuş ve dönemin en popüler projesi haline gelmişti.

Başrollerde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre ve Hazal Kaya gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizi final bölümüyle Türk dizi tarihinin en yüksek izlenme oranına sahip dizi olarak tarihe geçti.

İki sezon devam eden ve 79 bölüm süren Aşkı Memnu dizisinin 24 Haziran 2010'da yayınlanan final bölümünde Beren Saat'in canlandırdığı Bihter Ziyagil karakteri, acı bir şekilde ölmüştü.

Aşk-ı Memnu tekrar bölümleriyle yaza yine damgasını vuracak. Tekrarr bölümleriyle yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Aşk-ı Memnu 3 Temmuz Pazartesi 16.30'da Kanal D’de başlıyor…