Magazin Aşk, ihanet gözyaşı... Sürpriz evliliğin perde arkası

Aşk, ihanet gözyaşı... Sürpriz evliliğin perde arkası

Paylaş
Aşk, ihanet gözyaşı... Sürpriz evliliğin perde arkası

Ebru Gündeş 4. evliliğini iş insanı Murat Osman Özdemir ile yapacak. Bu olay ilişkinin tüm detaylarına POSTA ulaştı. Sevgililerin iki yıl önce de yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı... İşte madde madde tüm yaşananlar...

Murat Osman Özdemir 2018’de 2002 Best Model birincisi Selin Kabaklı ile Adana’da evlendi. Çiftin bir kızı oldu. Özdemir, Ebru Gündeş ile 2 yıl önce arkadaş ortamında tanıştı. Bir süre gizli saklı görüştüler. Bu ihaneti Selin Kabaklı duyunca kıyamet koptu.

Haberin Devamı

Murat Osman Özdemir, şarkıcı ile ilişkisini bitirip tekrar evine döndü. Eşini çok sevdiğini söyleyip af diledi. Yalnız kalan Ebru Gündeş (49) de kendisinden 22 yaş küçük Iraklı Rassan Khoshnaw ile flört etmeye başladı.

Ne var ki Murat Osman Özdemir, Ebru Gündeş’i takip etmeyi bırakmadı. Aklından çıkaramadı. İddiaya göre; ticari sıkıntı yaşadığını söyleyip Temmuz 2023’te Selin Kabaklı’yı kâğıt üzerinde boşanmaya ikna etti.

‘İLAHİ ADALET ASLA ŞAŞMAZ’

Ama birlikte yaşamaya devam ettiler. Hatta Murat Osman Özdemir, Kasım 2023’te Selin Kabaklı’nın doğum günü için Ulus’taki UluOrta adlı restoranı kapattı. Verdiği partide Ebru Yaşar ile Günel sahneye çıktı. Aile fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

Haberin Devamı

Kasımda evlerini tadilata sokan çift, Kuruçeşme’deki Mandarin Oriental Otel’e yerleşti. Murat Osman Özdemir geçen aralıkta Ankara’ya Günay’da sahne alan Ebru Gündeş’i dinlemeye gitti.

Küllenen aşk ikinci kez alevlendi. Kızının babasıyla nikah tazelemeyi bekleyen Selin Kabaklı, Murat Osman Özdemir ile Ebru Gündeş’in aşk yaşadıklarını öğrenince şok geçirdi. Selin Kabaklı dün sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: “İlahi adalet diye bir terazi var. Asla şaşmaz. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Gönlü kırılan sabretsin...”