Magazin Aşk, sadakat ve ihanet

Aşk, sadakat ve ihanet

Paylaş
Aşk, sadakat ve ihanet

Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, Kanal D’nin yeni dizisi ‘Senden Önce’ bu akşam başlıyor.

Dizi hikayesi ile olduğu kadar karakterleri ile de çok konuşulacak.

Haberin Devamı

ALP NAVRUZ (HAKAN)

İşi inşa etmekti ama kendine gerçek bir yuva inşa edemedi Hakan. Hiçbir zaman emin olamadı karısı Merve’nin sevgisinden. Küçük bir aşk kaçamağı yaptı iş gezisinde, koca bir bela aldı başına.

NİLPERİ ŞAHİNKAYA (SAHRA)

Çocuk yaşta başına gelen talihsiz olay tüm hayatını ve hayata bakış açısını değiştirmişti Sahra’nın... Yuva kurmamış, bunu hayal dahi etmemiş. Aşk tutulası değil, kaçılası bir şeydir ona göre.

SİNEM ÜNSAL (MERVE)

Merve aşkın kapısını zorladı, eşiyle yuva kurmaya çalıştı. Aile olmak sonradan öğrenilebilen bir şeydi ama bu uğurda dostla düşman olmak beklenmedik bir savaştı.

ALTAN ERKEKLİ (DERMAN)

Mahallenin güzel abisi Derman. Sattığı meyve sebzeler gibi, karakteriyle, dostluğu ve sevdasıyla da şifa deposu. Balat’ın romantik delikanlısı, fedakâr abisi, inatçı keçisi.

Haberin Devamı

TANSEL ÖNGEL (KAAN)

Kaan, kardeşi Hakan’ın aksine romantiktir, kırılgandır. Kolay kanar, kolay kandırılır ve yazık ki kolay kolay da iyileşmez. Melankolik ve takıntılıdır.

UĞUR UZUNEL (ÖMER)

Aşk diye bildiği şeyin ağır bir obsesyon olduğunun farkında değil Ömer. Olsa dahi dönmez yolundan, vazgeçmez. Ömer, ateşe yürür en başından beri.