Magazin Aslı bebeğini düşürdü mü? Veda Mektubu 10. bölümde neler oldu?

Aslı bebeğini düşürdü mü? Veda Mektubu 10. bölümde neler oldu?

Paylaş
Aslı bebeğini düşürdü mü? Veda Mektubu 10. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 10. bölümü 8 Mayıs Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 10. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Aslı ile Mehmet'in ayrılmasından kendisini sorumlu tutan Ziya, gerçekleri anlatacağı sırada yere yığıldı.

Haberin Devamı

ASLI ODA HAPSİNE ALINDI

Aslı'nın annesi Alanur ile bebeğini aldırmaya gideceğini duyan Mehmet, Aslı'yı eve getirdi. Annesinin önünde Aslı'yı attı. Oda hapsine maruz bırakmasını isteyen Mehmet, Aslı'yı yok saydı.

Mehmet evden çıkınca Aslı'yı odaya kapatan Seher, Aslı'nın bütün yalvarmalarına rağmen duymamazlıktan geldi.

MEHMET, ALANUR'UN KARŞISINDA

Alanur'dan hesap sormaya giden Mehmet, bebeği aldırılma hakkının kendi olmadığını söyledi. Alanur ve Mehmet arasındaki gerginlik devam ederken Seher, Mehmet'i arayıp Aslı'nın evden kaçtığını söyledi.

MEHMET, ASLI'YI BULAMIYOR

Taksiye atlayıp arkadaşı Derin'in yanına giden Aslı, eski okulunun mezuniyet partisine katıldı. Kafasını dağıtmaya çalışan Aslı, ne yapsa olup biteni düşünmekten kurtulamadı.

Eve gelen Ziya, olup biteni öğrenince önce Mehmet'e daha sonra da Seher'e kızdı.

Haberin Devamı

HATİCE'NİN FOYASI ORTAYA ÇIKTI

Aslı'nın evden kaçmasıyla arayıp Alanur'a haber veren Hatice, gizli gizli konuşurken Mina'ya yakalandı. Hatice'nin foyasını otaya çıkaran Mina, annesine söylemek yerine kendi çıkarları için durumu kullandı.

MEHMET VE SELÇUK BOĞAZ BOĞAZA

Mina, Selçuk'a sosyal medyada gördüğü Aslı'nın videosunu attı. Günlerdir Aslı'yı arayan Mehmet hemen yola koyulmak istedi. Selçuk ise Mehmet'i durdurmak için Aslı'nın doğru kişi olmadığını söyledi.

Selçuk'tan duyduklarını sindiremeyen Mehmet, Selçuk'un boğazına yapıştı. Kendine hakim olan Mehmet, Selçuk ile birlikte Aslı'nın yanına gitti.

Eski sevgilisiyle oturmuş video izlerken Aslı'yı gören Mehmet, öfkesini kontrol ederek Aslı'nın yanına gitti.

MİNA BU SEFER DÜRÜST DAVRANIYOR

Hatice'nin açığını yakalayan Mina, Hatice'den tehditle telefonu aldıktan sonra Seher'in yanına gidip olanı ve biteni anlatı telefonu teslim etti.

Duyduklarına şaşıran Seher, dürüstlüğü cezalandırmayacağını söyleyip Mina'ya telefonunu geri verdi.

MEHMET YÜZÜĞÜ ÇIKARIYOR

Aslı'yla yaşadığı problemleri konuşan Mehmet, evlilik yüzüğünü çıkartıp Aslı'ya verdi. Aslı'nın peşinde koşmaktan yorulduğunu söyleyen Mehmet, dönmek isterse evde beklediğini söyledi.

Beste'yi arayan Aslı, Mehmet'ten ayrıldığını söyleyip eve geleceğini haber verdi.

ZİYA, ASLI VE MEHMET'İN AYRILINDAN KENDİSİNİ SORUMLU TUTUYOR

Aslı ve Mehmet'in evliliklerinin bitme noktasına geldiğini gören Ziya, kendisinin ve geçmişinin neden olduğunu düşünerek Aslı'yla konuşmak istedi. Düşüncelerini ilk olarak Alanur'a anlatan Ziya, Alanur'dan olumlu cevap alamayınca Mehmet'i aradı.

Haberin Devamı

Ziya ile Mehmet, Alanur ile mazisi olan sahilde buluşup geçmişi konuşacaklardı ki, Ziya konuşmanın yükünü kaldıramayıp bir anda yere yığıldı.

ASLI'NIN KANAMASI BAŞLADI

Ziya'nın yanından ayrılan Alanur, eve gelir gelmez Aslı'nın yanına çıktı. Mehmet ile ayrılması için konuşmaya çalışan Alanur, Aslı'nın kararsız kaldığını görünce Ziya'nın gerçekleri Mehmet'e anlatacağını söyledi. Aslı ise aralarındaki sırrın biteceğine sevindi.

Aniden ayağa kalkan Aslı'nın sancıları başladı. Kanaması olduğunu gören Aslı, korkuyla Alanur'u çağırıp bebeğine bir şey olmasından korktu.

VEDA MEKTUBU 10. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.