Magazin Aslıhan Gürbüz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İsmail Hacıoğlu’nun sevgilisi Aslıhan Gürbüz hangi dizilerde oynadı?

Aslıhan Gürbüz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İsmail Hacıoğlu’nun sevgilisi Aslıhan Gürbüz hangi dizilerde oynadı?

Paylaş
Aslıhan Gürbüz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İsmail Hacıoğlu’nun sevgilisi Aslıhan Gürbüz hangi dizilerde oynadı?

Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu aşkı magazin gündemine damga vurdu. Fox TV’de yayınlanan Mahkum dizisinde canlandırdığı Savaş-Barış rolleriyle ekranlara bomba gibi bir dönüş yapan İsmail Hacıoğlu’nun en son Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna katılan Aslıhan Gürbüz ile tatile çıktığı iddia edildi. Haberin ardından Aslıhan Gürbüz’ün yaşı, nereli olduğu ve oynadığı diziler de magazin severler tarafından araştırılmaya başlandı…

Aslıhan Gürbüz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İsmail Hacıoğlu’nun sevgilisi Aslıhan Gürbüz hangi dizilerde oynadı? soruları bugün sosyal medyada oldukça yoğun şekilde konuşuluyor. Magazin dünyasına bomba gibi düşen aşk haberinin ardından Aslıhan Gürbüz pek çok kişi tarafından yakın takibe alındı…

Haberin Devamı

BİRLİKTE KARADENİZ’DE TATİL YAPIYORLAR

Aslıhan Gürbüz- İsmail Hacıoğlu aşkına ilişkin haber gazeteci Birsen Altuntaş tarafından duyuruldu. İddiaya göre Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu Karadeniz tatiline çıktı. Pek çok kişi bugünlerde Akdeniz ve Ege’de tatil yaparken doğa aşığı iki sevgili Karadeniz’in güzelliklerini keşfetmek için yola çıktı. Sessiz ve huzurlu bir tatil tercih eden çift gözlerden uzak dururken, İsmail Hacıoğlu Instagram hikayesinde Karadeniz’in güzelliklerini paylaştı.

ASLIHAN GÜRBÜZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

16 Şubat 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Aslıhan Gürbüz Demirdöküm fabrikası memuru Turgut Gürbüz'ün kızıdır. Ayhan adında bir kardeşi vardır.

5,5 yaşında ailesiyle birlikte İstanbul'dan İnegöl'e taşınan başarılı oyuncu ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Meslek lisesinde bilgisayarlı muhasebe okuyan Aslıhan Gürbüz lisans eğitiminde ise Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden birincilikle mezun oldu.

Haberin Devamı

ASLIHAN GÜRBÜZ HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Aslıhan Gürbüz senaryosunu Meral Okay’ın kaleme aldığı Bir Bulut Olsam dizisi ile üne kavuştu.

Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter "Cazibe Abbasova"'yı canlandıran Aslıhan Gürbüz; Zeytin Tepesi dizisinde Deniz, Muhteşem Yüzyıl: Kösemde ise Halime Sultan karakterini canlandırdı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başrol karakterlerinden "Merve Aksak"'ı canlandıran başarılı oyuncu son olarak Masumlar Apartmanı'nda Ceylan karakterine hayat verdi.