Magazin Aslı'ya araba çarptı! Veda Mektubu 12. bölümde neler oldu?

Aslı'ya araba çarptı! Veda Mektubu 12. bölümde neler oldu?

Paylaş
Aslı'ya araba çarptı! Veda Mektubu 12. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 12. bölümü 22 Mayıs Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 12. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Alanur ve Ziya'nın geçmişteki aşkını öğrenen Mehmet, Aslı'yı suçladı.

Haberin Devamı

MEHMET GERÇEKLERİ HATİCE'DEN ÖĞRENİYOR

Yıllardır sır gibi saklanan Alanur ve Ziya aşkı, Hatice'nin Mehmet ve Aslı'nın yeni evine gelmesiyle gün yüzüne çıktı. Mehmet'e daha yeni öğrendiğini söyleyerek Alanur ve Ziya'nın geçmişteki aşkından bahsetti.

Duyduklarına inanamayan Mehmet, bu konuda da Aslı'yı suçladı. Aslı'ya sinirlenen Mehmet, annesini arayarak Mina'yı Aslı'nın yanına yolladı ve evden çıkıp gitti.

ZİYA VE ALANUR AŞKI KÜLLERİNDEN DOĞUYOR

Ziya'nın hastalığından sonra savaşmayı bırakan Alanur, Ziya'nın kendisini aramasıyla heyecanlandı. Ziya'nın ofise gittiğini öğrenen Alanur ofise davet etti. Ziya yanıt vermese de duygularına engel olamadı ve Alanur'un yanına gitti.

Eski aşıklar yıllar sonra kavga etmeden ilk defa sakin sakin konuşmayı başardı.

HATİCE'NİN PLANI TIKIR TIKIR İŞLİYOR

Mehmet'e yakınlaşmak için dürüst davranmış gibi itirafta bulunan Hatice'nin planı işlemeye başladı. Aslı'ya olan sinirden kendini alkole vuran Mehmet'in telefonuna Hatice'den mesaj geldi. Hatice'yi direkt arayan Mehmet, Hatice'ye bu hayatta bir tek kendisi dürüst olduğu için teşekkür etti. Fırsatı avantaja çeviren Hatice, Mehmet'in yanına gitti.

Haberin Devamı

ASLI'NIN EVİ DARMADAĞIN

Aslı'nın yanına dertleşmeye gelen sınıf arkadaşı Derin, diğer arkadaşlarını çağırarak Aslı'nın evinde parti organize etti. Durumdan pek memnun olmayan Aslı, arkadaşlarını evden çıkaramayınca evi Mina'ya emanet edip otelde kalan Mehmet'in yanına gitti.

Hatice ve Mehmet'i yan yana gören Aslı duruma oldukça sinirlendi.

SEHER VE HATİCE KARŞI KARŞIYA

Mehmet'i geri kazanmak için türlü türlü oyunlar oynayan Hatice, bu sefer doğrudan Seher'in karşısına çıkıp kozlarını paylaştı. Üstü kapalı Seher'i tehdit eden Hatice, beklediği tepkiyi göremeyince intikam planları kurmaya başladı.

ASLI'YA ARABA ÇARPTI

Aslı'nın evden çıkmasını bekleyen siyah araç, Aslı yola çıkmasıyla arabayı çalıştırıp Aslı'nın üzerine sürdü. Ne olduğunu anlayamayan Aslı'ya araba çarptı ve yerde hareketsiz bir şekilde yatmaya başladı.

VEDA MEKTUBU 12. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.