Magazin Ateş şirkette şov yaptı! Ya Çok Seversen 2. bölümde neler oldu?

Ateş şirkette şov yaptı! Ya Çok Seversen 2. bölümde neler oldu?

Paylaş
Ateş şirkette şov yaptı! Ya Çok Seversen 2. bölümde neler oldu?

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ya Çok Seversen dizisinin 2. bölümü bu akşam seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan ve Şerif Erol gibi önemli isimlerin rol aldığı Ya Çok Seversen dizisi birçok kişinin dikkatini çekti. İşte, Ya Çok Seversen 2. bölümünde yaşananlar haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Yakup, Leyla'nın başına bela olurken Ateş'te Füsun'un damarına basıyor.

Haberin Devamı

ATEŞ HAYATININ ŞOKUNU YAŞIYOR

Şirketin başına geçmek için 3 ay boyunca 3 küçük kardeşine bakmakla yükümlü olan Ateş, çiftliğe geldiğinde Leyla'yı karşısında görünce şok oldu. Ateş'i karşısında gören Leyla, başta takip edildiğini düşündü. Ateş'in ev sahibi olduğunu öğrenen Leyla oldukça mahcup oldu.

ÇİFTLİK EVİ ATEŞ'E İYİ GELMEDİ

Şirketin başına geçmesiyle çiftlikte yaşamaya başlayan Ateş, her bir köşede geçmişini ve annesini hatırlatan anılara boğuldu. Babasıyla yaşadığı zor süreci anımsayan Ateş, kendini kaybedip etrafı dağıttı.

ATEŞ, FÜSUN'U ÇILGINA ÇEVİRİYOR

Şirketin geçmişini incelemeye başlayan Ateş, ilk değişiklik olarak Füsun'u göndermekle başladı. Halasının odasını kaldıran Ateş, sabah Füsun'un odasına girmesiyle Füsun'u deliye döndürdü.

Sinirini alamayan Füsun, Ateş'in odasına hesap sormaya gitti. Ateş ise halasını kovduğunu ve muhasebeden parasını alması gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

ATEŞ ARCALI ŞOV

Şirkette radikal değişiklikler yapan Ateş, bütün çalışanlarını bir araya toplayıp yeni kararlarının açıkladı. Mesai saatini ortadan kaldıran Ateş, haftanın yarısı evden çalışabileceklerini açıklayıp klasik giyimden de istedikleri gibi giyinebilecekleri bir sisteme geçtiklerini açıkladı.

YAKUP, LEYLA'YI BULDU

Meryem ile gizlice buluşan Leyla, Yakup'a da izini belli ettirdi. Plan yapan Yakup, yeni av olarak Ateş Arcalı'yı hedef seçti.

Bir akşam habersizce çiftliğe giden Yakup, Leyla'yı zor durumda bıraktığı gibi Ateş'in yeni av olduğunu açıkladı. Leyla ise Yakup'un fikrini değiştirmek için elinden geleni yapsa da pek başarılı olamadı.

LEYLA'NIN KOLYE ORTAYA ÇIKTI

Annesinden tek hatıra olarak kalan kolyeyi düğün gecesi kaybeden Leyla, kolye için kendini riske atmıştı. Bütün aldığı aksiyonlara karşı yine de kolyesinin bulamayan Leyla, günler sonra Ateş'in kolyesini getirmesiyle hem çok mutlu oldu hem de Ateş'e günlerdir neden vermediği için kızdı.

BERİT KAYBOLDU

Füsun kovulmayı sindiremeyince çiftlik çalışanları dahil olmak üzere herkese rüşvetle delil toplamak için emir verdi.

Ateş'ten kurtulmak isteyen Ilgaz ise Berit'i saklayıp bütün çiftliği Berit kayboldu diye ayağa kaldırdı. Aydos ise kardeşini sakladıkları yere gidip kontrol etmek isteyince Berit'in gerçekten kaybolduğunu anladı.

Haberin Devamı

Leyla ve Ateş, Berit'i saatler sonra buldu. Füsun ise durumu avantaja çevirip polis tutanağı tutturdu.

YA ÇOK SEVERSEN 2. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.