Magazin Ateş ve Zeynep, Deniz'e yakalandı! Kraliçe 3. bölümde neler oldu?

Ateş ve Zeynep, Deniz'e yakalandı! Kraliçe 3. bölümde neler oldu?

Paylaş
Ateş ve Zeynep, Deniz'e yakalandı! Kraliçe 3. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe 5 Nisan Çarşamba akşamı 3. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisini 3. bölümde yaşananlar haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Deniz'in Ateş'e olan öfkesi yavaş yavaş geçmeye başlarken daha da sinirleneceği bir şey öğreniyor.

Haberin Devamı

DENİZ EVİ TERK ETTİ

Röportaj sonrası bütün bavullarını alıp Deniz evi terk etti. Ateş ise durumu alttan almaya çalışacağına egosuna yenik düştü ve Deniz'in lüks hayattan vazgeçemeyeceğini söyledi.

ÇİFTLİK ELDEN GİDİYOR

Çocuklar bahçede oynarken bir anda yabancı adamların geldiğini görüp Zeynep ve Ali'ye haber verdi. Zeynep neden geldiklerini sorunca banka olan borçlarından dolayı yarın evin satışa çıkacağını ve bugün mühürleneceği cevabını aldı. Zeynep, Ali, Narin ve çocuklar eşyalarını alıp yola düştü. Yolda Deniz ile denk geldiler ve durumu anlattılar.

Deniz çocukları ve kardeşlerini alıp teyzesinin yaylada olan kulübesine gittiler. Gittikleri yeri sevmeyen Rüya, yaşadıklarından ve düzeninin bozulmasından annesini sorumlu tuttu.

ZEYNEP VE DENİZ KAPIŞIYOR

Çarşıda çiftliği borçlar karşılığında satın almak isteyen Ziya ile karşılaşan Zeynep ve Deniz, çiftliği asla alamayacaklarını söyledi. Altta kalmak istemeyen Ziya ise Ali ile daha önce konuştuklarını ve onu ikna ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Eve geldiklerinde Ali'ye hesabını soran Zeynep, tartışma çıkmasına neden oldu. 3 kardeş arasında ipler gerilirken Zeynep, Deniz'e babasının ölüm nedenini kendisi yüzünden olduğunu ima etti.

Akşam sofrasında çocukların söylemeye başladığı Karadeniz türküsü, bütün ailenin neşesini yerine getirdi.

DENİZ'İN İŞLERİ AÇILIYOR

Ateş ile yaptığı basın toplantısından sonra iptal olan işleri tekrar aktif hale gelen Deniz, gelen paraları duyunca çok sevindi. Ertesi güne kadar paraları toplaya çalışan Deniz, çiftliğin ilk 2 taksitini öderse ipoteğin kaldırmayı başaracak.

DENİZ YÜZÜĞÜNÜ SATIYOR

Çiftliği kurtarmak için son günde parayı denkleştiremeyen Deniz, çaresiz kalıp İstanbul'a geri döndü ve evlilik yüzüğünü sattı. Yüzüğü satın alan adam ise arayıp Ateş'e haber verdi.

Ateş koşa koşa gidip yüzüğü tekrar satın aldı. Deniz'in yüzüğü satmasına sinirlenen Ateş soluğu çiftlikte aldı.

ALİ MEYDAN DAYAĞI YİYOR

Yemek yerken Ateş ve Deniz arasında tartışma çıkınca Ali çocukları alıp çarşıya gitti. Çocuklarla çarşıda gezerken Ali'nin karşısına Ziya'nın dolduruşa getirdiği kasaba halkının alacaklıları çıktı. Bankaya taksit ödeyip kendilerine olan borçları neden ödemediğini soran kasaba halkı bir anda Ali'yi çocukların gözü önünde dövmeye başladı.

Haberin Devamı

ATEŞ SENETLERİ ALIYOR

Ali'nin dayak yemesini sindiremeyen Ateş, kasaba kıraathanesine gidip Ali'yi dövenlere ateş püskürdü. Borçları öğrenen Ateş, kasabada rahmetli kayınpederinin kime borcu varsa hepsini ödedi ve senetleri aldı.

Deniz'e senetleri getiren Ateş, ölen adamın kendi babası da olduğunu hatırlattı ve ailesi için yaptığını söyledi.

Ateş'e teşekkür eden Deniz'in gönlü Ateş'in yaptığı bu düşünceli hareketle yumuşamaya başladı. Ateş ve Deniz arasındaki buzlar erimeye başladı. Deniz saatin geç olduğunu söyleyip Ateş'in gitmesini gerektiğini söyledi.

ATEŞ VE ZEYNEP, DENİZ'E YAKALANDI

Ateş tam çiftlikten çıkacağı sırada Zeynep kapıda durdurdu. Yemek yerken Gaye diye birinin Ateş'i aradığını gören Zeynep, Ateş'e başka kadınlar olduğunu Deniz'e söylemesi gerektiğini, onu kandırmaya devam ederse kendi açıklayacağını söyledi.

Deniz ise Ateş ve Zeynep'in konuşmalarına şahit oldu.

KRALİÇE 3. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.